Derfor skal I vælge familietelefoni

Med familietelefoni får du bedre overblik over familiens mobilabonnementer og ofte kan der være gode penge at spare.

Derfor skal I vælge familietelefoni

Som familie har I sikkert oplevet at betale alt for meget for mobilabonnementer og samtidig mistet overblikket over, hvem af børnene der bruger mest data, og hvem der ingenting bruger. Det er et velkendt scenarie hos mange familier i dag. En god løsning på disse problemstillinger kan være at få samlet familietelefoni.

Nedenfor vil vi komme nærmere ind på, hvad familietelefoni er, og hvilke fordele der findes ved det.

Hvad er familietelefoni?

Du kender det sikkert: I har fem forskellige mobilabonnementer i familien, og der kommer fem separate regninger hver måned, som kan være svære at holde styr på. Derudover bruger børnene deres mobiler meget forskelligt, hvor den ene har brug for meget data og den anden kun bruger meget lidt data. Al denne forvirring kan du undgå ved at samle alle jeres mobilabonnementer til ét familieabonnement.

Så er der en person i familien, der kan have overblik over alle familiemedlemmers abonnementer på én gang, og I får kun en enkelt regning at holde styr på. Derudover findes der utallige andre fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Fordelene ved familietelefoni

Almindeligvis dækker et familieabonnement op til fem familiemedlemmer, men nogle gange er det færre eller flere. Det afhænger af det enkelte mobilabonnement. Du kan blandt andet få familietelefoni hos mobilselskabet HALLO, der har mange forskellige billige mobilabonnementer og et af Danmarks bedste netværk. Så kan din familie bruge internettet uden at gå ned på dækning eller forbindelse.

Med fem familiemedlemmer i et mobilabonnement kan hele familien dele ét abonnement med tale, SMS, MMS og data. Ofte er det også muligt at dele data og tale, så I som familie får mest muligt ud af det. Det er igen smart, hvis nogle af børnene bruger mere data end dig som forælder eller lignende. Her er den største fordel nok, at du kan få en samlet forbrugsoversigt og en samlet regning. I den sammenhæng kan du vælge én person i familien, der skal stå med ansvaret, hvilket giver meget mere enkelthed.

Derudover er der også ofte gratis intern tale i familien, hvilket er et stort plus i de fleste familier, hvor børnene næsten udelukkende taler med deres forældre i telefonen. En anden fordel er, at familien kan samle hjemmeboende og udeboende familiemedlemmers mobilabonnement på én mobilregning. Der er altså mange penge at spare og overblik at skabe ved at vælge familietelefoni.

Se også: Guide til bedste mobilabonnementer til familier

 

Mere nyt om emnet

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 6/7/2020 havde vi dette at sige med en sag med fokus på Oister giver mere taletid og mobildata til billigere pengeKlik her for artiklen.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.