Den billigste OnePlus 6T – sammenlign priser

OnePlus 6T er netop blevet lanceret og kan forudbestilles nu med levering fra den 6. novbember. Se pris og hvor du kan købe OnePlus 6T billigst.

Den billigste OnePlus 6T – sammenlign priser

Her nogle dage efter lanceringen af OnePlus 6T er der tikket flere priser ind på telefonen hos de danske teleselskaber – sammenlign priser på OnePlus 6T.

Den nye telefon fra den kinesiske mobilproducent kommer ikke med de helt store nyheder, men er dog en bedre telefon end forgængeren. Du kan læse test af OnePlus 6T og afgøre, om den er noget for dig.

Telefonen kan forudbestilles nu og er klar til levering den 6. november. Flere af de danske teleselskaber er klar med priser på telefonen og selvom i ligger rimelig tæt på hinanden, når det gælder pris, så kan man stadig spare gode penge alt efter, hvor man køber den.

Se også: Find bedste priser på OnePlus 6T

 

 

Bedste pris på OnePlus 6T

Herunder kan du se priser på den nye telefon fra OnrPlus. Rangeringen er opsat i forhold til den laveste pris, så man let kan se, hvor man kan få telefonen billigst. Alle tilbud inkluderer mobilabonnement i en eller seks måneder. Husk, at selv om prisen er vigtig for mange, så er det også vigtigt at man vælger telefon med et abonnement, der passer til ens behov samt at det teleselskab, man køber telefonen hos, dækker godt der, hvor man kommer til at bruge mobilen mest.

 

Pris på OnePlus 6T hos Callme:
Fra 4.453 kroner inklusiv abonnement i en måned.
Se aktuelle priser hos Callme

 

Pris på OnePlus 6T hos Telmore:
Fra 5.286 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se aktuelle priser hos Telmore

 

Pris på OnePlus 6T hos 3:
Fra 5.290 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se aktuelle priser hos 3

 

Pris på OnePlus 6T hos YouSee:
Fra 5.293 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se aktuelle priser hos YouSee

 

Pris på OnePlus 6T hos Telia:
Fra 5.350,5 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se aktuelle priser hos Telia

 

Pris på OnePlus 6T hos Telenor:
Fra 5.360 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se aktuelle tilbud hos Telenor

CBB Mobil, Oister, Fullrate og Greentel forhandler også OnePlus-telefoner, men de er endnu ikke klar med priser på telefonen.

 

Den billigste OnePlus 6T, november 2018

Sammenligning af priser på OnePlus 6T blandt de danske teleselskaber er fra november 2018. I guiden finder vi tilbud på telefonen fra teleselskaberne 3, YouSee, Callme, Telenor, Telmore og Telia. Det billigste tilbud er på 4.453 kroner med abonnement i 1 måned, mens det dyreste tilbud lyder på 5.360 kroner med abonnement i seks måneder. Det giver en forskel i pris på cirka 900 kroner, men der er til gengæld fem måneders ekstra abonnement med i den nye.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 6T