den billigste iphone

Den billigste iPhone af dem alle!

Hvis du er en af dem, der bare vil have en iPhone, så er du ikke alene – Danmark er nemlig om noget land i verden et iPhone-land. Vi guider her til den billigste iPhone, man kan få fingre i lige nu hos de danske teleselskaber.

iPhone findes efter hånden i en del varianter. De tider, hvor der bare skulle være en udgave af iPhone for ikke at forvirre hverken sælgere eller købere, er længe ovre.

Se også: Sammenlign priser på alle iPhones

Den billigste iPhone – hvilken skal man vælge?

I dag kan du få iPhone i forskellige størrelser og med forskellige muligheder og i efterhånden også ret mange prisklasser. Men hvilken iPhone er så den billigste og kan det betale sig at gå efter den billigste iPhone – er den god nok? Eller skal man bide i det sure æble og finde 5-6.000 kroner frem til den nyeste og bedste iPhone?

Den billigste iPhone hos teleselskaberne, er iPhone 5S. iPhone 5S kan fås til 2.310 kroner inklusiv seks måneders abonnement med fri tale og 10 GB data. Det er Telenor, der kører med det tilbud.

Vil du have ekstra data, kan du få den hos Telenor med fri tale og 20 GB data for 2.370 kroner med seks måneders abonnement eller fri tale og 40 GB data til 2.430 kroner med seks måneders abonnement. Telenors skarpe priser skyldes en rigtig lav købspris for selve telefonen.

iPhone 5S har tre år på bagen her til efteråret og mangler naturligvis flere nye funktioner og er ikke den bedste iPhone – men stadig udmærket. iPhone 5S kan opdateres til iOS 10, men vi skal ikke forvente, at den får alle de nye funktioner, der kommer til iOS 10.

Se også: De bedste mobilabonnementer

iPhone SE – lille, rap og billig

iPhone SE er faktisk den nyeste iPhone og bortset fra den lille skærm på 4 tommer, er den faktisk også en af de allerbedste iPhones, når man ser på ydeevne. iPhone SE er en lille, men utrolig kraftfuld mobil og kan man leve med skærmen på 4 tommer, så står iPhone SE som det bedste Phone-køb lige nu.

iPhone SE står til 3.695 kroner med 8 timers tale og 8 GB data hos Callme. Prisen er inklusiv 1 måneds abonnement.

Fælles for både iPhone 5S og iPhone SE er, at de har skærm på 4 tommer. Det er vi mange, der ikke synes er særligt sjovt og personligt vil jeg helst op omkring 5 tommer.

iPhone 6 med større skærm

iPhone 6 har skærm på 4,7 tommer og den står til 4.439 kroner med mobilabonnement inkluderet i én måned – med 8 timers tale og 8 GB data. Det er også Callme, der har det tilbud.

iPhone 6 har ikke 3D Touch som den nyeste iPhone 6S, men er til gengæld cirka 1.300 kroner end iPhone 6S, som overordnet set nok er den bedste iPhone i dag.

 

Særlige fordele ved iPhone 5s

+ Brugervenlighed (8/10)
+ Kamera (8/10)
+ Datahastighed (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 5s

Bedste mindstepris:  2.370 kroner hos Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

 

Særlige fordele ved iPhone SE

+ Brugervenlig (8/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone SE

Bedste mindste pris 3.695 kroner ved teleselskabet Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

 

Særlige fordele ved iPhone 6
+ Brugervenlighed (9/10)
+ Hastighed i brugerflade (9/10)
+ Hurtig på nettet (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 6

Bedste mindstepris 4.439 kroner ved Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple.

2 svar til “Den billigste iPhone af dem alle!”

  1. jeppe siger:

    Nemt man skal slet ikke købe en Iphone… så er det problem løst.

    • John Stigers siger:

      Underligt du gider reagere på en artikel der tydeligvis ikke henvender sig til dig … ;)

Skriv et svar