Den billigste iPhone 11 – sammenlign priser

De fleste danske teleselskaber er nu klar med priser på den nye iPhone 11 - se, hvor du kan købe iPhone 11 billigst.

Den billigste iPhone 11 – sammenlign priser

Noget overraskende viste det sig, at iPhone 11, der er opfølgeren til XR, er 400 kroner billigere end da XR kom ud på markedet. Det er jo bare godt nyt for alle de mobilkøbere, der er ude efter den billigste variant fra Apples nye kuld af mobiltelefoner. Sammenlign priser på iPhone 11 og find billigste tilbud.

 

Bedste pris på iPhone 11

Herunder kan du se priser på den nye telefon fra Apple. Den har skærm på 6,1 tommer med det, der svarer til HD+-opløsning. SKærmen er af typen Liquid Retina LPS LCD og selvom det ikke er den bedste skærm i forhold til den skærm, der sidder i de dyrere modeller, så skal den nok være okay for de fleste.

Processoren af den nye A13 Bionic fra Apple selv og kombineret med 4GB RAM vil brugerfladen opleves som meget hurtig og kraftfuld. Kameraet består af to optikker, et på 13 megapixel og så et ToF-kamera til bokeh-billeder. Batteriet er på 3.110 mAh og understøtter lynoplader med 18w oplader, men sådan en følger ikke med i æsken – det er kun den sædvanlige 5w oplader, der er med. Herunder kan du se priser på telefonen.

 

Pris på iPhone 11 hos Callme:
Fra 6.227,75 kroner inklusiv abonnement i en måned.
Ingen aftale om trafik

Pris på iPhone 11 hos 3:
Fra 6.460 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos 3 her.

Pris på iPhone 11 hos YouSee:
Fra 6.475 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos YouSee her.

Pris på iPhone 11 hos Telia:
Fra 6.655,5 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Ingen aftale om trafik

Pris på iPhone 11 hos Telmore:
Fra 6.690 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telmore her.

Pris på iPhone 11 hos Telenor:
Fra 6.790 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telenor her.

 

CBB Mobil, Oister, Fullrate og Greentel forhandler også Apple telefoner, men de er endnu ikke klar med priser på de nye telefoner fra Apple.

 

Den billigste iPhone 11, september 2019

Sammenligning af priser på iPhone 11 blandt de danske teleselskaber er fra september 2019. I guiden finder vi tilbud på telefonen fra teleselskaberne 3, YouSee, Callme, Telenor, Telmore og Telia. Det bedste tilbud er på 6.460 kroner med abonnement i seks måneder, mens det dyreste tilbud lyder på 6.790 kroner, også med abonnement i seks måneder.

Call me har den laveste pris, da de sælger telefoner med abonnement i kun én måned, men tæller man abonnement med over 6 måneder i alt, har de faktisk den højeste pris på iPhone 11 med abonnement.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 11