Den billigste iPad Air 2

Den billigste iPad Air 2 guider vi til her. Se hvor du får iPad Air 2 billigt med abonnement.

Den billigste iPad Air 2

Den billigste iPad Air 2 med et abonnement til data? Det spørgsmål støder jeg fra tid til anden på og det kan være ganske relevant at købe iPad Air 2 med et dataabonnement, da den så altid er koblet op til nettet. Læs her, hvilken pris du kan få iPad Air 2 til med et dataabonnement.

 

Tynd og flot

iPad Air 2 er vel sagtens den mest populære iPad i dag og det forstår man godt.

Designmæssigt lægger den sig i kølvandet på forgængeren, men den er næsten 1,5 millimeter tyndere end forgængeren og cirka 30 gram lettere. Den er med andre ord rigtig behagelig at sidde med i sofaen, når man læser eller ser en film. Derudover er iPad Air 2 også en af de pæneste tablets på markedet i dag.

Se også: Har du allerede en iPad? Tjek de billigste dataabonnementer

Rigtig god skærm

iPad Air 2 har skærm på de velkendte 9,7 tommer med flotte 2.048 x 1.536 pixel. Det gør den rigtig skarp, og Apple er kendte for at lave flotte skærme med god farvegengivelse – det er ingen undtagelse med iPad Air 2.

iPad Air 2 kommer i forskellige versioner, når det gælder hukommelse: 16, 64 eller 128 GB. Der er ikke plads til hukommelseskort – det har Apple aldrig tilladt i hverken iPad eller iPhone. Så man skal gøre op med sig selv, hvordan man vil bruge sin iPad.

Streamer man musik, film og bøger, så kan man sikkert godt nøjes med versionen med 16 GB, men vil man have specielt musik og film liggende lokalt på sin iPad Air 2, så kommer man ikke langt med 16 GB. Det er lige ved, at 64 GB heller ikke rækker langt, men det kommer lidt an på ens vaner.

 

Super til spil

iPad Air 2 er også takket være det tynde format samt en ekstremt kraftfuld processor en fantastisk spillemaskine. Ikke bare til lidt Badlands eller Candy Crush, men specielt til spil som Modern Combat og GTA er den ganske enkelt vidunderlig!

 

Kommer både med Wi-Fi og 4G

iPad Air 2 kommer med både Wi-Fi og 4G-opkobling, så er man typen, der streamer al multimedieunderholdning, er man dækket godt ind med iPad Air 2 – specielt hvis man også har et dataabonnement med masser af data.

 

iPad Air 2

Den bedste mindstepris: 4.684 kroner ved Callme.

Sammenlign priser på iPad fra Apple.