De laveste priser på den bedste iPad, du kan købe i 2024

Hvilken iPad er bedst til prisen? Hvilken iPad er hurtigst og bedst til spil? Se de bedste iPads og aktuelle laveste priser på dem i 2024.

De laveste priser på den bedste iPad, du kan købe i 2024

Godt nok har en iPad en lang levetid, men den skal jo skiftes ud engang imellem. Søger du en ny iPad, hvor du får mest for pengene, eller den nyeste og hurtigste iPad? Så er du endt det helt rigtige sted, hvor vi har fundet de bedste iPads i 2024.

Se også: Test af tablets

Den bedste iPad til dig og familien

Der er mange forskellige iPads til meget forskellige prisklasser. Det gør valget af den rigtige iPad til dit behov sværere. Som en hjælp giver vi dig her et overblik over udvalget af iPads på markedet, så du kan vælge den bedste til dig.

Om det er en iPad til hele familien, en let og lille iPad eller en hurtig iPad til spil, underholdning og arbejde, er der til iPad til netop dit behov. Nedenfor gennemgår vi de nyeste og bedste iPads på markedet i 2023 – og viser dertil laveste aktuelle pris på dem.

Den bedste iPad til prisen

Den bedste iPad til prisen er lige nu Apples iPad 10,2 fra 2021. Den er godt nok ikke nyeste model, men den er betydeligt billigere end 2022-modellen. Billig nok til, at vi hellere vil anbefale den.

De har en 10,2 tommer skærm, et Apple A13 Bionic-chipset og mellem 64 og 256 GB lagerplads. Den er en iPad, der kan bruges af hele familien og som er god til underholdning, spil, browsing på nettet og helt almindeligt brug. Det bedste valg for langt de fleste, der er på jagt efter en god iPad for pengene. Den har en vejledende pris på 2.799 kroner, men er nu en anelse billigere.

De bedste priser og tilbud iPad 10,2 tommer

Den kompakte iPad

iPad Mini fra 2021 er det bedste valg til dig, der ofte har de iPad med på farten. Den har et A15 Bionic-chipset og en 8,3 tommer skærm.

Den er den letteste og mest kompakte iPad. Perfekt til dig, der gerne altid skal have din tablet med dig i tasken.

De bedste priser og tilbud på iPad Mini

Den lækre og hurtige iPad til hjemmet

Skal det være ekstra lækkert, skal det være den nye iPad Air 2024. Her får man en bedre og større skærm på enten 11 tommer eller 13 tommer, den lynhurtige M2-chip og et let og lækkert design.

Det er en utroligt hurtig iPad, der med lethed klarer alle opgaver, du kaster efter den. Den er dyrere og for de fleste overkill, men den er også lækker.

Se billigste pris på iPad Air 2024 (11 tommer)

De bedste priser og tilbud iPad Air 2024 (13 tommer)

iPad til arbejde og professionelle

Skal iPad’en bruges til arbejde og/eller professionelle, er det bedste valg den store iPad Pro (2024) med 13 tommer Tandem OLED-skærm. Her får man alt det bedste fra Apple i en tablet og et utroligt tyndt design, der faktisk er tyndere end iPad Air.

iPad Pro vil også for nogle også kunne erstatte en bærbar computer, hvis der købes tastatur til, men det kommer an på typen af arbejde, du laver.

De bedste priser og tilbud på iPad Pro 12,9