De bedste Wi-Fi og bluetooth højtalere til hjemmet 2022

Hvilke Wi-Fi og Bluetooth højtalere klarer sig bedst i test? Her tager vi et kig på de trådløse højtalere til hjemmet, som du bør gå efter.

De bedste Wi-Fi og bluetooth højtalere til hjemmet 2022

Vil du gerne have god trådløs lyd i hjemmet, er der masser af gode højtalere derude. Her tager vi et kig på de trådløse Wi-Fi og Bluetooth højtalere til hjemmet, som får vores varmeste anbefalinger.

Der er virkelig mange højtalere af vælge i mellem, men stor forskel på kvaliteten. Det handler selvfølgelig først og fremmest om den gode lyd, men derudover også om design og kvalitet, funktioner og pålidelighed og ikke mindst skal prisen også være fair. Se de bedste trådløse højtalere til hjemmet herunder med priser fra 500 kroner og op til 4.500 kroner. Se også aktuelle laveste priser.

Se også: Test af trådløse højtalere

5 bedste trådløse højtalere til hjemmet

Google Nest Audio

Dyr er den ikke, men god er den. Googles Nest Audio er et fremragende eksempel på, at man kan få god lyd til billige penge. Nest Audio er nydeligt, solidt bygget og har indbygget Google Assistent. Den kan afspille via både Wi-Fi og Bluetooth og stereoparres med en anden Google Nest Audio.

Se aktuelle pris på Google Nest Audio

Ultimate Ears Megaboom 3

Megaboom 3 har på trods af dens kompakte størrelse en stor lyd i høj kvalitet. Derudover er Megaboom 3 solidt bygget og har et nydeligt design. Skulle man have lyst, kan den uden problemer tages med på tur, da den har indbygget batteri og er vandtæt og støvtæt. Den afspiller via Bluetooth.

Se aktuelle pris på Ultimate Ears Megaboom 3

Sonos One

Sonos One er en fremragende højtaler til prisen. I forhold til dens kompakte størrelse har den en virkelig god og behagelig lyd, og den kan spille højt. Til denne højtaler skal man bruge Sonos’ app, og den understøtter multiroom afspilning via Wi-Fi. Her er ikke bluetooth.

Se aktuelle pris på Sonos One

Sonos Five

En opgradering fra Sonos One er Five, der spiller dybere, større og højere. Ligesom Sonos One er den en del af Sonos økonosystemt, hvilket har både fordele og ulemper.

Se aktuelle pris på Sonos Five

Bowers & Wilkens Zeppelin

Bowers & Wilkens Zeppelin lyder lige så godt, som den ser ud. Zeppelin er en højkvalitets trådløse højtaler, der pryder ethvert hjem. Zeppelin kan afspille via både bluetooth og Wi-Fi og understøtter både AirPlay 2 og Spotify Connect.

Se aktuelle pris på Bowers & Wilkens Zeppelin