De bedste webcams til online møder

Et online møde kræver et webkamera, som kan levere god billede- og lydkvalitet. Se de fem bedste webcams til online møder her.

De bedste webcams til online møder

I hvert fald én ting var coronakrisen god for: Den lærte os, at man i mange tilfælde sagtens kan arbejde hjemmefra og afvikle undervisning og online møder, uanset hvor i landet man befinder sig. Alt man skal bruge er en computer med et indbygget webcam eller et separat webcam.

Vi guider dig her til, hvilket løst webcam du skal vælge, hvis du enten har en stationær computer uden et kamera, eller hvis du blot vil opgradere kameraet i en bærbar computer.

Se også: Test af tablets og gadgets

Hvilket webcam skal jeg vælge til online møder?

Et webcam dedikeret til online møder giver en markant bedre billede- og lydkvalitet end et indbygget kamera i en bærbar computer. Og når det kommer til online møder, er særligt en god mikrofon vigtig.

Derfor kan det være godt givet ud at bruge et sted mellem 500 og 1.000 kroner på et godt webcam, så online møderne over eksempelvis Microsoft Teams, Zoom og Google Meet kan afvikles perfekt.

Logitech StreamCam

Logitech StreamCam

Dette webkamera er det nyeste fra Logitech. Det har en 2,1 megapixel sensor, understøtter Full HD-opløsning, 60 billeder i sekundet, autofokus, har to indbyggede mikrofoner og et synsfelt på 78 grader. Det tilsluttes en computer med USB-C-kabel.

Den laveste pris på Logitech StreamCam har gennem tiden ligget på mellem 499 og 1.299 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Logitech StreamCam

Razer Kiyo Pro

Razer Kiyo Pro

Razer Kiyo Pro har en opløsning på 2,1 megapixel, understøtter Full HD-opløsning, 60 billeder i sekundet, HDR, autofokus, har indbyggede mikrofoner og en indbygget lampe. Dette webcam har et justerbart synsfelt på helt op til 103 grader og forbinder til computere via USB-A.

Den laveste pris på Razer Kiyo Pro har gennem tiden ligget på mellem 825 og 1.599 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Razer Kiyo Pro

Razer Kiyo

Razer Kiyo

Den almindelige udgave af Razers webcam adskiller sig fra den forrige model ved at have en 4 megapixel sensor og understøtte 60 billeder i sekundet og et synsfelt på 82 grader.

Den laveste pris på Razer Kiyo har gennem tiden ligget på mellem 432 og 849 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Razer Kiyo

Logitech Brio

Logitech Brio

Logitech Brio er et webcam med en 13 megapixel sensor, som leverer video i 4K-opløsning med HDR. Den har indbygget autofokus, to retningsbestemte mikrofoner, 5x digital zoom og indbygget lampe. Dens synsfelt er på op til 90 grader. I 4K-opløsning understøtter den 30 billeder i sekundet, i Full HD op til 60 billeder i sekundet og i HD-opløsning op til 90 billeder i sekundet.

Den laveste pris på Logitech Brio har gennem tiden ligget på mellem 888 og 1.990 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Logitech Brio

Logitech C922 Pro Stream

Logitech C922 Pro Stream

Logitech C922 Pro Stream er et 3 megapixel webcam, som understøtter video i op til Full HD med 30 billeder i sekundet. I HD understøttes 60 billeder i sekundet. Det har autofokus, indbyggede mikrofoner, et synsfelt på op til 78 grader og 1,2x digital zoom.

Den laveste pris på Logitech C922 Pro Stream har gennem tiden ligget på mellem 339-999 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Logitech C922 Pro Stream