De bedste VR-headset til arbejde, spil og fitness

Søger du et VR-headset til arbejde, underholdning, spil eller fitness? Her giver vi et overblik over de bedste virtual reality headset lige nu.

De bedste VR-headset til arbejde, spil og fitness

Virtual Reality er både smart, sjovt og en del af vores alles fremtid. Har du noget specielt du skal bruge et VR-headset til, er der flere gode bud på det. Her er de bedste VR-headsets i starten af 2023.

Der er et overraskende stort udvalg af headsets til virtual reality, men samtidig også stor forskel på kvaliteten af disse. Vi anbefaler at man går efter de velkendte og veletablerede mærker.

Der er mange muligheder med et VR-headset. Det kan benyttes til arbejde og produktivitet, vilde spiloplevelser eller til en helt ny type fitness og træning. Skal du bruge det bedste VR-headset til spil, træning eller arbejde, så kig med nedenfor.

Se også: Tests af VR-headsets

Disse VR-headset skal du gå efter

Der findes allerede en hel del VR-headsets på markedet, men der er stor forskel på kvaliteten. Herunder er de VR-headsets vi vurderer er det bedste lige nu.

Meta Quest 2

For de fleste er Metas Quest 2 de bedste VR-headset køb. Det er komfortabelt, der er et stort udvalg af applikationer og det har en opløsning på 1832×1920 pixel per øje samt en flydende opdateringshastighed på 90 Hz.

Se aktuelle pris på Meta Quest 2

HTC Vive Pro 2

HTC Vive Pro 2 er også et rigtig godt valg, specielt til produktivitet og spil. Det er komfortabelt, ser godt ud og har en imponerende skærm med 2448 × 2448 pixel per øje og en opdateringshastighed på 120 Hz.

Se aktuelle pris på HTC Vive Pro 2

Sony PlayStation VR2

Det er med Sonys Playstation VR2 headset, at den får den bedste, flotteste og mest avancerede spiloplevelse. PlayStation VR2 har en opløsning på 2000 x 2040 pixels per øje og masser af andre funktioner og specifikationer. PlayStation VR2 udkommer den 22. februar.

Se aktuelle pris på Sony PlayStation VR2

HP Reverb G2

Har du ikke nødvendigvis brug for et trådløst VR-headset, kunne HPs Reverb G2 være det oplagte bud. Det har en opløsning på 2160 x 2160 pixel per øje, en opdateringshastighed på 90 Hz og et relativt bredt synsfelt på 114 grader. Det er det første Windows Mixed Reality-headset med fire sensorer, hvilket er med til at sikre mere præcis VR-sporing, især  spil med hurtige bevægelser.

Se aktuelle pris på HP Reverb G2