De bedste trådløse højtalere med batteri

Hvilke bærbare trådløse højtalere med batteri indbygget er de bedste? Her er de fem transportable Bluetooth-højtalere du skal gå efter.

De bedste trådløse højtalere med batteri

Du har nok opdaget, at udvalget af bærbare bluetooth højtalere er enormt. Her guider vi dig i junglen af trådløst højtalere med batteri, hvor vi har fundet de fem bedste du kan købe.

Forår og sommer nærmer sig. Og er der noget bedre, end at kunne være i haven og nyde den gode musik? Skal man nyde musik, skal højtalerens kvalitet selvfølgelig også være i orden. Der findes et enormt udvalg af Bluetooth højtalere, men der er stor forskel på kvaliteten.

Nedenfor giver vi et overblik over de 5 bedste bærbare trådløse højtaler med Bluetooth, som du bør gå efter. Priserne starter ved kun 579 kroner.

Se også: Test af trådløse højtalere

De 5 bedste bærbare Bluetooth-højtalere

Ultimate Ears Wonderboom 3

Wonderboom 3 fra Ultimate Ears er en lille trådløs højtaler til en lav pris. I forhold til dens størrelse og pris har den en utrolig god lyd. Derudover er den holdbar og beskyttet mod vand og støv, og har lang batteritid. Wonderboom 3 er den billigste på vores liste, den mest transportable og det sikre valg. Wonderboom 3 koster lige nu fra 579 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Ultimate Ear Wonderboom 3

JBL Flip 6

I forhold til ovenstående får man en bedre og mere fyldig lyd i JBLs Flip 6. Dog er Flip 6 med en vægt på kun 500 gram stadig meget let at have med på farten. Den har en batteritid op til 12 timer og er beskyttet mod vand og støv med en IP67-certificering. JBL Flip 6 koster lige nu fra 795 kroner.

Se aktuelle laveste pris på JBL Flip 6

Ultimate Ears Megaboom 3

Er du i tvivl, skal du vælge Ultimate Ears Megaboom 3 – så let er det. Udover det seje navn er Megaboom 3 en enkel, velspillende, flot og holdbar bærbar Bluetooth-højtaler. Den har en rimelig kompakt størrelse, lang batteritid på 20 timer og en IP67-certicering som sikring mod støv og vand. Lige nu koster Megaboom 3 fra 999 kroner. Megaboom 3 koster lige nu fra 999 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Megaboom 3 

Sonos Roam SL

Den lille Sonos Roam har en imponerende god lyd i forhold til hvor kompakt den er. Bassen er dyb og dejlig, og den får alle de fine detaljer i lyden med. Den er beskyttet mod vand og støv, understøtter både Bluetooth, AirPlay 2 og indgår i Sonos-universet med afspilning via Wi-Fi. Batteritiden er på 10 timer. Sonos Roam SL koster lige nu fra 1.282 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Sonos Roam

Sonos Move

Går du meget op i lydkvalitet, også når musikken skal nydes i det fri, er Sonos Move et fremragende valg. Den er ikke den mest bærbare højtaler, men den har et praktisk håndtag og et stort indbygget batteri, der gør det mere end muligt. Den understøtter AirPlay 2, bluetooth og Wi-Fi afspilning og kan derfor med fordel bruges i hjemmet også. Sonos Move er holdbar og beskyttet med en IP56-certificering. Den vejer 3 kg og er 24 cm høj. Sonos Move koster lige nu fra 2.650 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Sonos Move