De bedste tilbud på mobilt bredbånd, december 2022

Man kan finde mobilt bredbånd til nedsatte priser netop nu. Vi tager her et kig på det bedste tilbud på mobilt bredbånd med og uden router.

De bedste tilbud på mobilt bredbånd, december 2022

Skal der skæres ned på udgifter i disse dyre måneder, er det værd at tage et kig på abonnementet på bredbånd. Det er en af de ting, der er svære at undvære i husstanden, men som man sagtens kan spare penge på. Her kan du se de bedste tilbud på mobilt bredbånd lige nu, med og uden router.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Kampagner og rabatter på mobilt bredbånd

Der er ret mange gode tilbud til at finde på mobilt bredbånd netop nu. Vi har samlet de bedste herunder, hvor man finder tilbud på både 4G og 5G mobilt bredbånd med og uden en router.

Oister

Abonnement: 4G og 2.000 GB data, inklusiv gratis 4G-router (B535-232)
Pris per måned: 179 kroner første 6 måneder, derefter 239 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

Telenor

Abonnement: 5G og 1.000 GB data inklusiv 5G-router
Pris per måned: 199 kroner de første 12 måneder, derefter 329 kroner inklusiv afdrag på routeren. Vælger man abonnementet uden router er prisen per måned 149 kroner i 12 måneder

Se aktuelle tilbud hos Telenor

3

Abonnement: 5G og 1.000 GB data. 5G-router kan købes kontakt eller afdrages på i op til 40 måneder.
Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder.

Se aktuelle tilbud hos 3

Telia

Abonnement: 5G og 1.000 GB data. Inklusiv lånerouter.
Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder, derefter 329 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Telia

Fordele ved mobilt bredbånd

Der er flere fordele ved mobilt bredbånd. Det er ofte billigere end kablet bredbånd, da man kan tilpasse datapakken til behovet. Da mobilt bredbånd ikke kræver en kablet tilslutning (udover strøm), så kan det tages med overalt. Man kan få abonnementer til Danmark og abonnementer med EU roaming, så man kan tage ens Wi-Fi med på ferie eller i sommerhus.

Alt man behøver er en router (medfølger som regel med et nye abonnement), et simkort og noget strøm. Smid simkortet i routeren, sæt strøm til og der er Wi-Fi til hytten.

Med mobilt bredbånd skal man ikke vente på en tekniker. Router og simkort kommer med posten og man kan komme igang med det samme.

Se også: Guides til bredbånd