De bedste telefoner fra Sony – disse anbefaler vi

Er du ude efter en telefon fra Sony, så er der mange gode at vælge mellem - guide med priser på de bedste telefoner fra Sony.

De bedste telefoner fra Sony – disse anbefaler vi

Sony kom med et par fremragende mobiltelefoner i år med Xperia 5 og især Xperia 1, men der er også andre gode telefoner at vælge mellem, hvis man går efter en mobil fra Sony – Guide til de bedste telefoner fra Sony.

Sony har skåret ind til benet, når det gælder regioner og lande, hvor de sælger telefoner – heldigvis er de stadig tilstede i Danmark og det til tider med nogle fremragende telefoner. Men hvilken mobil er bedst fra producenten og hvilken er bedst til prisen lige nu?

Herunder finder du guide til de bedste telefoner fra  Sony.

Se også: Sammenlign priser på de bedste Sony mobiler

 

De bedste telefoner fra Sony

#1 Sony Xperia 1
Samlet karakter: 85/100

Xperia 1 har 6,5 tommer skærm med 4K-opløsning af typen OLED of 21:9 format– det er en fantastisk skærm, der sidder i telefonen. Brugerfladen er hurtig og pålidelig, triple kameraet blandt de aller bedste og designet er rigtig fint.

Pris:
Fra cirka 5.800 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Xperia 1

 

#2 Sony Xperia 5
Samlet karakter: 82/100

Xperia 5 har 6,1 tommer skærm med fuld HD-opløsning af typen OLED. Brugerfladen er rigtig hurtig og let at bruge, triple kameraet fremragende og designet og formatet er super godt til dem, der ikke gider alt for store telefoner.

Pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Xperia 5

 

 

#3 Sony Xperia XZ3
Samlet karakter: 79/100

Xperia XZ3 har 6 tommer skærm med 2K-opløsning af typen OLED – det er en fantastisk skærm, der sidder i telefonen. Brugerfladen er hurtig og pålidelig, kameraet virkelig godt og designet rigtig fint.

Pris:
Fra cirka 4.900 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ3

 

#4 Sony Xperia XZ2
Samlet karakter: 76/100

Xperia XZ2 har skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning. Den har hurtig brugerflade, plads til hukommelseskort, godt kamera og et fint design.

Pris:
Fra cirka 3.350 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ2

 

#5 Sony Xperia XZ2 Compact
Samlet karakter: 74/100

XZ2 Compact har skærm på 5 tommer med fuld HD-opløsning. Formatet er rigtig godt og meget praktisk for dem, der vil have en lille men stadig rigtig god mobil. Brugerfladen er god og hurtig og kameraet godt.

Pris:
Fra cirka 3.600 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XZ2 Compact

Hvilken Sony mobil er bedst til prisen?

Sony Xperia 1 er den klart bedste telefon, Sony nogensinde har lavet – den er ganske enkelt fremragende og matcher langt de fleste dyrere konkurrenter på kvalitet. Xperia XZ2 er dog den bedste Sony mobil til prisen og det er en glimrende telefon.

 

De bedste telefoner fra Sony, november 2019

Guiden til de bedste telefoner fra Sony er fra november 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XZ2 Compact, XZ2, XZ3, Xperia 5 og Xperia 1.

Se også: Prissammenligninger på telefoner