bedste sony mobil november 2018

De bedste Sony mobiler lige nu – sammenlign priser 

Sony er kommet med nogle nye telefoner de seneste måneder så spørgsmålet er, om de nye telefoner også er blandt de bedste Sony mobiler eller om man skal kigge efter lidt ældre modeller, hvis man er ude efter en ny Sony mobil. Guide til de bedste Sony mobiler.

Sony er kommet med et par nye interessante mobiltelefoner de seneste måneder og særligt en stikker ud og er ligefrem den bedste Sony mobil nogensinde med en række af de funktioner og muligheder, som man forventer på en moderne high end mobil.

 

Priser på de bedste Sony mobiler

#1 Sony Xperia XZ3
Skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og et moderne 18:9 format. Den er vandtæt med IP67-certificering. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt, den sidder dog lidt langt nede. Har et rigtig godt kamera, der tager gode billeder i mørke uden brug af fotolys og kan optage videoen i slowmotion med 960 billeder i sekundet. Batteri på 3.300 mAH med fin batteritid. Har hurtig brugerflade og udmærket antenne. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 5.000 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ3 med abonnement
Fra cirka 6.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ3 uden abonnement

 

#2 Sony Xperia XZ2
Skærm på 5,7 tommer med fuld HD opløsning og Gorilla Glass 5. Den er vandtæt. Kameraet er rigtig godt og kan optage video i Super Slowmotion. Hurtig brugerflade og fin batteritid + okay antennekvalitet. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 5.550 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 med abonnement
Fra cirka 4.800 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 uden abonnement

 

#3 Xperia XZ2 Compact
Skærm på 5 tommer med fuld HD-opløsning (2160 x 1080 pixel) og vandtæt design. God batteritid, rigtig godt kamera og hurtig brugerflade. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 3.150 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 Compact med abonnement
Fra cirka 3.700 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 Compact uden abonnement

 

De bedste Sony mobiler, november 2018

Guiden til de bedste Sony mobiler er fra november 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XZ Premium, XZ1, XZ1 Compac, XZ og XZs Plus.

Se også: Prissammenligninger på Sony mobiler

Skriv et svar