De bedste smartwatches til outdoor og multisport-udøvere

Et smartwatch til outdoor, multisport og den, der tager træning seriøst? Her er et udvalg af de bedste professionelle træningsure med smarte funktioner.

De bedste smartwatches til outdoor og multisport-udøvere

Dyrker du elitesport, triatlon, multisport eller outdoor eller går du bare meget op i en aktiv livsstil og friluftsliv, kan et ur være en stor hjælp. I denne artikel kan du få overblik over nogle af de bedste smartwatches til outdoor, multisport og elitetræning.

Smarture med professionelle træningsfunktioner

Herunder et overblik over nogle af de bedste smartwatches, der kan bruges til en lang række forskellige sportsgrene. Disse ure har et utal af funktioner. Er det noget helt specifikt du leder efter, anbefaler vi, at du besøger producenten, for at læse nærmere om dem.

Garmin Fenix 7

Topmodellen fra Garmin og et af de absolut bedste og mest anbefalede træningsure. Det bliver ikke meget bedre end dette. Her er også lang batteritid, Garmin Pay, vandtæthed op til 100 meter og meget mere.

Se aktuelle pris på Garmin Fenix 7

Apple Watch Ultra

Det nye Watch Ultra fra Apple, er det første seriøse træningsur fra producenten. Det er samtidig også det smartwatch blandt disse, der har de mest avancerede og bedste smartwatch-funktioner. Derfor er batteritiden også kortere.

Se aktuelle pris på Apple Watch Ultra

Garmin Forerunner 955

En klassiker fra Garmin, der stadig er et af de allerbedste smarte ure til det hårde træningspas. Vælg Forerunner 955, hvis du ikke vil gå galt i byen.

Se aktuelle pris på Garmin Forerunner 955

Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 er et spændende alternativ i en verden, hvor de fleste render rundt med Fenix 7.

Se aktuelle pris på Polar Vantage V2

Suunto 9 Baro

Også Suunto byder ind med et avanceret træningsur og smartwatch i 9 Baro.

Se aktuelle pris på Suunto 9 Baro

Hvad er specielt ved disse ure?

Disse ure er ekstremt avancerede, kan bruges til mange typer sport og træning, har mange funktioner og et vælg af forskellige data og målinger. Derudover er de ekstremt holdbare og sikrede mod alt fra slag til vand og støv. De er klar til alle de udfordringer, du kan kaste efter dem.

Nogle af dem har også state-of-the-art smartwatch-funktionalitet, hvor man kan få navigation, notifikationer, foretage opkald og meget mere. Her er også flere sikkerhedsfunktioner, der får sig sikkert hjem igen.

Se også: Test af smartwatches