De bedste smartwatches til løb og træning i 2022

Et smartwatch kan være den oplagte partner til træningen. Her giver vi et overblik over de bedste smartwatches til løb og træning i 2022.

Det er imponerende så mange funktioner de bedste smartwatches har fået, som kan hjælpe os med træningsmotivation, holde en sund livstil og ikke mindst tracke vores træning – men der er stor forskel på kvaliteten. I denne guide giver vi et overblik over de bedste smartwatches til løb og træning.

Mange smartwatches kommer med en overflod af funktioner. Men det handler ikke kun om mængden af trænings- og sundhedsfunktioner, men også hvor præcise disse er. Skal man kunne bruge et smartwatch til træning skal man kunne regne med målinger fra GPS, pulsmåling, iltmætning, søvn og meget mere. Neden kan du se de fem bedste smartwatches til træning.

Se også: De billigste priser på alle smartwatches

De 5 bedste smartwatches til fitness, løb og træning

Samsung Galaxy Watch 4

Galaxy Watch 4 er nyeste smartwatch fra Samsung, der byder på nyeste teknologi og sensorer samt lækkert design og holdbarhed i top. Her får man en overflod og gode funktioner, der kan bruges til træning og en sund livsstil. Et godt bud på dette er deres nye funktion kropssammensætning, som måler for eksempel skeletmuskelmasse eller fedtmasse. Watch 4 understøtter mange træningsformer, søvnmåling og hjælper til en sund livsstil. Det virker kun med Android-telefoner og bedst med Samsungs egne. Samsung Galaxy Watch 4 koster fra cirka 1.200 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Samsung Galaxy Watch 4

Apple Watch Series 7

Til iPhone er et af de bedste smartwatches til sundhed og træning Apples eget smartwatch. Her får man masser af funktioner med alt hvad kan kunne have brug for til træning, som er gennemtestet. Her er også smarte funktioner som af hjerterytme, indbygget GPS, blod-iltovervågning (SpO2), søvnsporing, Apple Pay og et stort udvalg af tredjeparts apps, såsom Spotify. Watch Series 7 understøtter mange typer træning. Apple Watch Series 7 koster fra 2.999 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Watch Series 7

Garmin Vivoactive 4

Vivoactive 4 er også et bud på de bedste smartwatches til træning. Heri finder man et bredt udvalg af træningsformer, GPS tracking, træningsprogrammer samt hjerterytme, aktivitet og søvnmåling. Nye funktioner inkluderer tracking af åndedræt og hydrering, en Pulse Ox-sensor (overvåger blodets iltmætningsniveauer), overvågning af Body Battery-energiniveauer og mere end 20 sportsapps. Vivoactive 4 koster fra 1.800 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Garmin Vivoactive 4

Garmin Forerunner 945

Skal det være ekstra lækkert, skal det være Garmin Forerunner 945 – hvis pengene altså er til det. Et high-end smartwatch, løbe- og træningsur, der er klar til alt. Her får man pulsmåling, sports-apps, VO2-Max, rutevejledning og meget mere – alt hvad man forventer af et førsteklasses træningsur. Forerunner 945 koster fra 3.400 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Garmin Forerunner 945

Fitbit Sense

Fitbit sense er et avanceret smartwatch, der med innovative sensorer, der måler søvn, træningspas, aktivitet og hjælper med at håndtere stress. Heri får man pulsmåling og et stort udvalg af træningsformer samt GPS måling. Fitbit Sense koster fra 1.700 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Fitbit Sense

Mest populære elbiler, en kinesisk elbilproducent til Danmark og konkurrence

Artiklen her er baseret på denne uges Fokus-video, der publiceres på Youtube. Videoen kan ses øverst i denne artikel. Her snakker vi om de mest populære elbiler i verden, XPENG der er kommet til Danmark og vi svarer på seernes gode spørgsmål.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en EPOS Expand SP 30T speakerphone til en værdi på 1.400 kroner.

Se også: Teknofil på Youtube