De bedste smartwatches i 2022 med eSIM

Hvilke smartwatch med mulighed for eSIM skal du købe? Her tager vi et kig på markedets bedste smartwatches med eSIM-mobilabonnement.

De bedste smartwatches i 2022 med eSIM

Et smartwatches er en smart og hjælsom gadget, især når det har et mobilabonnement med indbygget. eSIM giver nemlig et smartwatch de mest essentielle funktioner fra mobiltelefonen direkte på håndleddet, så man kan lade den store mobil blive hjemme. Her tager vi et kig på de bedste smartwatches på markedet lige nu med mulighed for eSIM. Du kan også se hvilke teleselskaber, der udbyder eSIM til smartwatches.

Disse smartwatches med eSIM skal du gå efter

Udvalget af smartwatches med eSIM er faktisk overraskende lille. Det er typisk topmodellerne – altså de dyreste smartwatches – der tilføjes muligheden for eSIM-abonnement. Kort forklaret er eSIM en ny slags simkort, hvor “e” står for elektronisk. Der er altså tale om et simkort, der er indbygget i uret. Hertil kan man tilføje en udbyder, der tilbyder abonnement til smartwatch.

Men hvilket smartwatch skal man vælge? Det er faktisk ret simpelt:

Bruger du en Android-telefon? Så skal du vælge Samsungs nye Galaxy Watch 4. Laveste pris på Galaxy Watch 4 er lige nu omkring 1.300 kroner. Her får man et smartwatch med Google Wear OS og avancerede trænings- og sundhedsfunktioner – og selvfølgelig med eSIM.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch 4

Bruger du en iPhone? Så skal du gå efter nyeste Apple Watch, Series 7, der ligger i omkring 3.900 kroner for 45mm varianten.

Se aktuelle pris på Apple Watch Series 7

Hvor kan man købe eSIM-abonnement til smartwatch?

Det kan man hos flere danske teleselskaber. Herunder er et overblik:

  • Teleselskabet 3: Hos 3 koster eSIM 30 kroner per måned. Se eSIM hos 3
  • Telenor: Hos Telenor koster eSIM 40 kroner per måned. Se eSIM hos Telenor
  • Telia: Hos Telia koster eSIM til Apple Watch 29 kroner per måned.
  • Telmore: Her koster eSIM 29 kroner per måned. Se eSIM hos Telmore
  • YouSee: Hos Yousee koster eSIM 30 kroner per måned, men følger også gratis med i deres to dyreste mobilabonnementer til 249 og 299 kroner per måned. Se eSIM hos Yousee.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer