De bedste telefoner lige nu – sammenlign priser på top 20 bedste

Mobilhylderne har aldrig været spækket med gode telefoner som lige nu - vi guider til top 20 bedste telefoner, så du slipper for at lede videre.

Udvalget af gode telefoner har egentlig altid været godt, men det har faktisk aldrig været større, end det er nu, så hvilken telefon skal man vælge, hvis man er ude efter en af de bedste? Guide til de bedste telefoner lige nu.

Der er igen en rivende udvikling på mobilmarkedet efter, at det for et par år siden stod noget stille. Der er sket gode fremskridt på funktioner som kamera og batteri (særlig opladning af batterier), men den største nyhed er nok, at der er kommet så mange billige telefoner, der samtidig er ganske fremragende. For under 2.500 kroner finder du let telefoner med fuld HD-skærme på 6 tommer eller mere, gode kameraer, lang batteritid, hurtig opladning, flot design og mange andre praktiske funktioner.

Det interessante er også, at det ikke bare er de store producenter, der sidder på det hele – det spirer flere interessante alternativer op på markedet fra andre mobilproducenter som Motorola, Xiaomi, Oppo og så videre.

Se også: Find priser på de mest populære mobiltelefoner

 

 

Top 20 bedste telefon, juli 2019

Med det store og brede udvalg af gode mobiltelefoner kan det være svært at beslutte sig for, hvilken telefon man skal vælge – det hjælper vi dig med på videoen herunder, hvor vi guider til top 20 bedste mobiltelefon.

 

Hvor er iPhone?

iPhone glimrer ved sit fravær på listen – ikke engang modeller fra den nyeste Xs-serien er på listen. Det skyldes, at iPhone falder tungt igennem på antennekvalitet, samtalekvalitet og batterilevetid samtidig med, at brugervenligheden ikke længere er, hvad den har været med iOS.

De fleste telefoner på listen holder et højt bundniveau på praktisk talt alle de ti parametre, vi tester på, mens iPhone altså scorer lavt på i hvert fald tre af parametrene.

Se også: Sammenlign priser på de bedste telefoner