De bedste mobilabonnementer på Telias netværk

Udvalget af teleselskaber på Telias netværk er stort - og det giver mange abonnementer at vælge mellem. Se de fem bedste mobilabonnementer på Telias netværk her.

De bedste mobilabonnementer på Telias netværk

Hvilke abonnementer på Telias netværk er bedst? Det kan du få helt styr på i denne guide, hvor vi har fundet fem af de bedste mobilabonnementer på Telias netværk inden for forskellige prisområder. Uanset om du har et stort, gennemsnitligt eller lille forbrug af tale og data, er der et godt abonnement til dig på Telias netværk.

Telia deler master og antenner med Telenor i det fælles netværksselskab TT Netværket. Det gør det til Danmarks største netværk med over 4.000 antenner. Ligesom Telenor har Telia dog sit eget bagvedliggende såkaldte kernenetværk, der alligevel gør Telia og Telenors netværk lidt forskellige.

I Telepristjeks undersøgelse af teleselskabernes dækning oplever danskerne generelt en fin dækning på Telias netværk. Særligt kunder hos Greentel er tilfredse med dækningen. I Teknologisk Instituts undersøgelse af 4G- og 5G-dækningen i 2021 kom Telia på en tredjeplads og var overgået af TDC og Telenor.

Læs også: Bedst dækning på Telias mobilnet? Her er de billigste abonnementer

De fem bedste mobilabonnementer på Telias netværk

#1 Greentel
2 timers tale, fri SMS/MMS og 2 GB data (heraf 2 GB i EU)
0 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 48 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Greentel

#2 Greentel
10 timers tale, fri SMS/MMS og 20 GB data (heraf 7 GB i EU)
0 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 89 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Call me
10 timers tale, fri SMS/MMS og 100 GB data (heraf 10 GB i EU)
0 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Call me

#4 Call me
Fri tale, fri SMS/MMS og fri data (heraf 15 GB i EU)
0 kroner i oprettelse og ingen binding
Inkl. 5G
Pris: 179 kroner per måned (89 kroner de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos Call me

#5 Telia
Fri tale, fri SMS/MMS og fri data (heraf 22 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU)
Inkl. 5G og mulighed for rabat på tjenester
99 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 299 kroner per måned (149 kroner ved samlerabat)
Se aktuelle tilbud hos Telia

Hvilke mobilabonnementer på Telias net er bedst?

Til dig med et meget sparsomt mobilforbrug giver Greentel mest mobilabonnement for pengene. Her får du 2 timers tale og 2 GB data for kun 48 kroner – det bliver ikke billigere. Hvis du vil have lidt mere data og tale, er der et andet godt abonnement til prisen hos Greentel. Her får du 10 timers tale og 20 GB data for 89 kroner om måneden.

Det er hos Telias lavprisselskab Call me, at du får mest mobilabonnement for under 100 kroner. De kører en kampagne lige nu, hvor du får 10 timers tale og hele 100 GB data for kun 99 kroner. Men vær hurtig, for abonnementet udgår snart. Det er også Call me, der har det billigste abonnement med fri tale og fri data. Her koster det 179 kroner – og det virker også med 5G.

Telias egne priser er ikke nær så konkurrencedygtige som lavprisselskaberne. Deres abonnement med fri tale og fri data koster 299 kroner. Til gengæld tilbyder de bedre roaming i udlandet, og du kan samtidig få rabat på streamingtjenester som Spotify og HBO. Og hvis I er flere i husstanden eller familien med samme abonnement, er det muligt at få hele 150 kroner i samlerabat, så prisen på abonnementet er kun 150 kroner.

Se også: Bedste abonnementer på Telia og Telenors fælles netværk