De bedste mellemklasse-mobiler – vinteren 2020

Mellemklasse-mobiler er mere kapable end nogensinde før. Her får du vores bud på de mobiltelefoner, hvor der virkelig er value for money.

De bedste mellemklasse-mobiler – vinteren 2020

I dag kommer en mobiltelefon let til at koste 8.000-10.000 kroner, men det er de færreste af os, der overhovedet kan udnytte og har behov for et sådant mobilt kraftværk. Det er efterhånden gået op for mange, at der findes langt billigere mobiltelefoner, der har utroligt meget at byde på.

 

Mellemklasse-mobiler tæt på samme kvalitet som premium-mobiler

Kigger man i stedet på en mobiltelefonen i omegnen af 2.000 til 3.000 kroner, så får man i dag utroligt meget for pengene. Ofte kommer mellemklasse-mobilen så tæt på de dyrere high-end mobiler, i både ydelse, byggekvalitet og kamera, at det kan virke fjollet at spendere over det dobbelte på et såkaldt “flagskib”.

Vi skal ikke mange år tilbage, før mellemklasse-mobilen var en helt anden slags med et ringe og ofte passende omdømme. De var billige, men alt for tit fik forbrugerne en skuffende oplevelse, hvor mobilen løb tør for plads, ikke blev softwareopdateret og var både langsom og tog billeder i ringe kvalitet. Men sådan er det overhovedet ikke i dag. I dag er mellemklasse-mobilen det oplagte valg for langt de fleste danskere, hvis man tager prisen med i betragtningen og tænker på, hvordan mobilen bruges i det daglige.

Herunder giver vi vores bud på de fem bedste mellemklasse-mobiler på markedet lige nu.

De 5 bedste mellemklasse-mobiler – vinteren 2020

#1 Motorola One Vision

motorola one vision test

Måske årets bedste mellemklasse-mobil i 2019, der fik skrabet hele 6 ud af 6 stjerner sammen i Mobilsidens test. Her får man lækkert og holdbart design, god ydelse, batteri der holder længe og et fremragende kamera. Derudover kommer den med en nærmest ren udgave af Android, hvor man er sikret sikkerhedsopdateringer i tre år.

Pris på Motorola One Vision: Fra cirka 2.700 kroner

 

#2 Samsung Galaxy A50

test samsung galaxy a50

I 2019 oplevede vi Samsung oppe sig gevaldigt på mellemklasse-mobilerne, hvor specielt deres Galaxy A50 blev modtaget med fine testresultater og hæder fra forbrugerne. En absolut topklasse-mobil i dette prissegment, der med en flot skærm og design, gode kamera og brugervenlige software kun kan anbefales.

Pris på Samsung Galaxy A50: Fra cirka 2.700 kroner

 

#3 Huawei P30 Lite

huawei p30 lite pris

Denne mobil er den billigste af de 5 mobiler på listen, men skal bestemt ikke undervurderes. Her får man fin ydelse, hele 128 GB lagerplads, der endda kan udvides med hukommelseskort, tredobbelt kamera, stort batteri med hurtigopladning i en relativ lommevenlig størrelse.

Pris på Huawei P30 lite: Fra cirka 2.700 kroner

 

#4 Nokia 7.2

nokia 7.2

Man kommer ikke uden om Nokia, når man er på jagt efter en mobil med masser af value for money. Nokia 7.2 imponerer med solid byggekvalitet og et design, der gør den behagelig at holde i hånden. Her får man desuden et rigtig godt tredobbelt kamera med Zeiss optik og Quad Pixel-teknologi, nogle af de hurtigste softwareopdateringer, hvor der leveres sikkerhedsopdateringer i tre år og Android opdateringer i to år, samt en nydelig og brugervenlig ren udgave af Android.

Pris på Nokia 7.2: Fra cirka 2.700 kroner

 

#5 LG V30

lg v30 bedst mobil

LG V30 er en af de bedst gemte hemmeligheder på det danske mobilmarked. En fantastisk god mobil, der ikke får den opmærksomhed, den fortjener. Den blev for et par år siden lanceret til omtrent 7.000 kroner, men kan nu fås til under 3.000 kroner. En lækker 6 tommer skærm med HDR, et fremragende kamera med F/1,6 blænde og virkelig god lyd i hovedtelefoner.

Pris på LG V30: Fra cirka 2.700 kroner

 

Hvad mangler mellemklasse-mobilen?

Der er selvfølgelig forskel på en mobiltelefon til 2.500 kroner og en til 10.000, men den er ikke så stor, som man skulle tro. Ofte er forskellene så små, at det er de færreste, der reelt kan mærke det. Man får selvfølgelig en hurtigere mobil, et bedre kamera – specielt når mørket falder på, en skarpere skærm og de nyeste funktioner, når man betaler mere, men for langt de fleste er dette unødvendigt. I dag kan man roligt købe en mellemklasse-mobil og forvente en rigtig god oplevelse.