De bedste medieafspillere med fjernbetjening

Få alle de populære streamingtjenester på dit tv med en medieafspillere. Her er de bedste medieafspillere med fjernbetjening - inklusiv de laveste priser på dem.

De bedste medieafspillere med fjernbetjening

Den bedste opgradering du kan give dit tv er en medieafspiller – ligemeget om det er et ældre eller nyt tv. En medieafspiller er en forholdsvis billig enhed, som giver dit tv adgang de nyeste streamingtjenester med hurtig ydeevne og altid opdaterede apps. I denne artikel tager vi et kig på de bedste medieafspillere med inkluderet fjernbetjening.y

Hvorfor en medieafspiller?

Hvad er ideen med en medieafspiller egentlig og hvordan fungerer de? Det er egentlig en ganske simpel lille enhed, som samtidig er utrolig enkel at tilslutte tv’et. Den tilsluttes HDMI-indgangen på dit tv og styres med den medfølgende fjernbetjening. På medieafspilleren ligger der software (for eksempel Google TV eller Apple tvOS), der er bygget til formålet, som giver en brugervenlig oplevelse. I appbutikken kan man hente et stort udvalg af streamingtjenester og spil. Her er alle de mest kendte og populære apps til streaming, som Netflix, Disney+, ViaPlay, HBO Max, TV2 Play, men også Youtube, musikstreaming apps, spil og meget mere.

Se også: Test af udstyr til smart home

Flere fordele ved en medieafspiller

Der er flere fordele ved at bruge en medieafspiller, fremfor for eksempel dit tv’s indbyggede apps. Nogle af disse er, at ydeevnen er bedre og mere flydende, der er langt flere apps, apps er altid opdaterede, det kan ofte styre smart home-enheder og det giver et ældre tv nyt liv. Og med en fjernbetjening bliver medieafspilleren lettere at betjene for alle i familien. Herunder finder du et overblik over de bedste medieafspillere med fjernbetjening.

De bedste medieafspillere i 2022

Google Chromecast med Google TV

I Google Chromecast med Google TV får man til en lav pris en medieafspiller, der kan alt hvad den skal, og den gør det samtidig virkelig godt. Brugerfladen er simpel, fjernbetjeningen fremragende og den afspiller i 4K med Dolby Vision. Den kan endda styre smart home-enheder og har indbygget Google Assistent. Set fra 529 kroner.

Se aktuelle pris på Google Chromecast med Google TV

Apple TV 4K 32GB (2nd Generation)

Den anden på vores liste er Apples buds på en medieafspiller med en fjernbetjening. Herpå finder man Apples enkle tvOS-brugerflade samt god ydevne fra dens stærke Apple-designede chipset. Den afspiller selvfølgelig i 4K og har alle de apps du kender og mange flere. Set fra 1.450 kroner.

Se aktuelle pris på Apple TV 4K 32GB (2nd Generation)

Nvidia Shield TV

Et virkelig godt og spændende alternativ er Nvidias Shield TV. En medieafspiller i høj kvalitet med fjernbetjening og 4K-opløsning. Her er adgang til alle de gode apps gennem Google appbutik. Set fra 1.180 kroner.

Se aktuelle pris på Nvidia Shield TV

Xiaomi Mi TV Box S 4K

En billigere medieafspiller er Xiaomi Mi TV Box S 4K, som ligesom de andre afspiller indhold i 4K. Apps hentes her også gennem Google Play butik, for det er Google TV, der er anvendt som brugerflade på den. Den har ikke helt så hurtig ydeevne som Chromecast med Google TV, men er til gengæld lidt billigere. Set fra 450 kroner.

Se aktuelle pris på Xiaomi Mi TV Box S 4K