De bedste medieafspillere med 4K-opløsning

Kan dit tv afspille indhold i 4K Ultra HD skal din medieafspiller selvfølgelig understøtte det. Se de bedste medieafspillere med 4K-opløsning.

De bedste medieafspillere med 4K-opløsning

Langt de fleste nye tv kan afspille indhold i 4K-opløsning, men det er langt fra alle medieafspillere der kan det. Her tager vi et kig på de bedste medieafspiller, der understøtter 4K Ultra HD.

En medieafspiller til tv’et er nærmest uundværlig i dag. Medieafspilleren gør det nemt at streame film og serier eller musik fra tv’et skærm og det koster ikke alverden. Markedet for medieafspillere er i de senere år blevet større og der er ganske mange at vælge i mellem. Men skal du have en medieafspiller, både kvaliteten er god, der er alle de nødvendige apps og opløsning er op til 4K, er udvalget pludselig meget mindre.

Herunder kan du se de medieafspillere med 4K, som vi anbefaler.

Se også: Test af udstyr til smart home

Se laveste pris på bedste 4K medieafspillere

Google Chromecast med Google TV

Det oplagte valg, når det gælder en medieafspiller i høj kvalitet, til en fornuftig pris, med alle nødvendige apps samt 4K-opløsning er Googles Chromecast med Google TV. Den kommer desuden med en fjernbetjening, så man ikke behøver en mobiltelefon til styringen som på tidligere Chromecasts.

Se aktuelle priser på Google Chromecast med Google TV

Apple TV 4K (3. generation)

Et andet populært valg er Apples TV 4K i den nye 3. generation. Den nye generation er hurtigere end de tidligere og opdateres i længere tid fremover. Ulempen ved denne kontra Googles er prisen. Man kan dog argumentere for, at Apples medieafspillere er hurtigere og har en mere flydende brugerflade.

Se aktuelle priser på Apple TV 4K (3. generation)

Xiaomi Mi TV stick

Endnu billigere er Xiaomi Mi TV stick, der også både har 4K-opløsning og en fjernbetjening til styring. Til den billige pris er denne et virkelig godt køb.

Se aktuelle priser på Xiaomi Mi TV stick

Nvidia Shield TV Pro

Et virkelig godt og spændende alternativ er Nvidias Shield TV. En medieafspiller i høj kvalitet med fjernbetjening og 4K-opløsning. Her er adgang til alle de gode apps gennem Google appbutik.

Se aktuelle priser på Nvidia Shield TV Pro