De bedste iPhones – se hvilken du skal købe (november 2019)

Med iPhone 11-serien forbedrede Apple kameraet og især batteritiden i sine telefoner, men hvilke iPhones er bedst? Guide til de bedste iPhones.

De bedste iPhones – se hvilken du skal købe (november 2019)

Med den seneste kuld af telefoner har Apple løftet niveauet for iPhone ganske meget og de har lige nu nogle rigtig gode telefoner på markedet om end de stadig er blandt de absolut dyreste. Guide til de bedste iPhones.

iPhone er det mest populære mobil-brand i Danmark og selvom det kan være lidt svært helt at forstå hvorfor, så løftede Apple faktisk niveauet for sine telefoner med den nyeste serie, iPhone 11. Det er derfor oplagt at tænke, at de nyeste er de bedste, men sådan hænger det ikke altid sammen. Herunder vejleder vi til de fem bedste iPhones lige nu.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

 

De bedste iPhones

#1 iPhone 11 Pro Max
Samlet karakter: 83/100

11 Pro Max er en stor mobil med skærm på 6,5 tommer, men skærmen er flot og lækker med suveræne farver og høj skarphed. Telefonen er velbygget, der sidder et godt triple kamera på bagsiden, der netop har fået Deep Fusion-teknologi til at tage endnu bedre billeder i særligt dunkle omgivelser. Brugerfladen er hurtig og den kører med iOS 13 og batteritiden er blevet god. Antennekvaliteten er til gengæld dårlig.

Pris:
Fra cirka 9.600 kroner. Sammenlign aktuelle priser på 11 Pro Max

#2 iPhone 11 Pro
Samlet karakter: 80/100

11 Pro har skærm på 5,8 tommer og er en meget handy mobil – rent fysisk er den forholdsvis lille. Skærmen er flot med meget flotte farver og høj skarphed og god skarphed. Telefonen er velbygget, der sidder et godt triple kamera på bagsiden,der ligeledes har fået Apples kamerateknik Deep Fusiom. Brugerfladen er hurtig og den kører med iOS 13 og battertiden er fin. Antennekvaliteten er dårlig.

Pris:
Fra cirka 8.700 kroner. Sammenlign aktuelle priser på 11 Pro

#3 iPhone XS Max
Samlet karakter: 73/100

XS Max er en stor mobil med skærm på 6,5 tommer, men skærmen er flot og lækker med suveræne farver og høj skarphed. Telefonen er velbygget, der sidder et godt dual kamera på bagsiden. Brugerfladen er hurtig og den kører med iOS 12. Antennekvaliteten er dårlig og batteritiden middel.

Pris:
Fra cirka 8.300 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS Max

 

#4 iPhone XS
Samlet karakter: 73/100
XS har skærm på 5,8 tommer og er noget mere handy end den store Max-model. Den er velbygget, har en rigtig god skærm, en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden.

Pris:
Fra cirka 7.600 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS

 

#5 iPhone 11
Samlet karakter: 72/100
iPhone 11 har skærm på 6,1 tommer og er stor rent fysisk – der er nemlig meget ramme rundt om skærmen. Den er dog rar at bruge takket være rammen – man trykker ikke uforvarende på skærmen, når man holder den i hånden. Den er fint bygget, har god skærm, hurtig brugerflade og et godt kamera og okay batteritid. Antennekvaliteten er dårlig.

Pris:
Fra cirka 6.300 kroner. Sammenlign aktuelle priser på 11

 

Hvilken iPhone er bedst – til prisen?

Den bedste iPhone uanset pris er 11 Pro Max, der ganske enkelt er fremragende på mange punkter og er særligt velegnet til dem, der er ude efter en mobil med stor skærm. Men den har også den højeste pris blandt alle iPhones. Til prisen er iPhone 11 det bedste køb blandt de bedste iPhones. Det er en rigtig god mainstream-telefon og faktisk har den en lidt lavere vejledende pris end sidste år XR, som den er opfølger til.

Se også: Bedste iPhone til prisen

 

Bedste iPhone, november 2019

Guiden til de bedste iPhones er fra november 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XS Max, XS, 11, 11 Pro Max og 11 Pro.

Se også: Prissammenligninger på iPhone