De bedste Huawei telefoner

Selvom det er ved at være nogle måneder siden, Huawei sendte nye toptelefoner ud på markedet, har de stadig fremragende telefoner - guide til bedste Huawei telefoner.

De bedste Huawei telefoner

Huaweis situation på mobilfronten er stadig påvirket af sanktionerne fra USA og det betyder, at en mobil som Mate 30 Pro ikke er kommet til Danmark endnu, men de har stadig mange rigtig gode telefoner på markedet. Guide til de bedste Huawei telefoner.

På grund af de amerikanske sanktioner kan Huawei lige nu ikke sende nye telefoner ud på markedet, det betyder blandt andet, at Mate 30 Pro og Mate 30 ikke er kommet ud på det danske marked endnu. Det betyder dog ikke, at de ikke stadig har gode telefoner på hylderne herhjemme. Faktisk har de nogle af de bedste telefoner overhovedet og det til priser, der er betydeligt lavere end mange af konkurrenterne.

Herunder kan du se guide til de bedste Huawei telefoner lige nu. Se også: Bedste tilbud og priser på Huawei telefoner

Bedste Huawei  telefoner – pris & guide

#1 Huawei P30 Pro
Karakter: 88/100

P30 Pro har skærm på 6,47 tommer med fuld HD+ og skærmen er af typen OLED. Designet er godt og den kan vælges i sprælske farver. Kameraet er blandt de allerbedste overhovedet i en mobil, brugerfladen er meget hurtig og batteritiden er rigtig god for en high end mobil – lynopladning gør, at den kan lades op fra 0-100 procent på godt en time.

P30 Pro har en pris fra cirka 5.300 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei P30 Pro med abonnement
P30 Pro har en pris fra cirka 6.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P30 Pro uden abonnement

 

#2 Huawei P30
Karakter: 88/100

P30 har mange ting, der gør, at den er den blandt de klart bedste telefoner fra Samsung lige nu. Et flot design, en stor flot skærm på 6,4 tommer, et super godt triple kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne.

P30 har en pris fra cirka 3.500 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei P30 med abonnement
P30 har en pris fra cirka 5.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P30 uden abonnement

 

#3 Huawei Mate 20 Pro
Karakter: 87/100

Mate 20 Pro har en stor skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og 18:9 format med flotte farver. Telefonen har et flot design, fremragende dual kamera, hurtig og intelligent brugerflade, rigtig god batteritid og lynopladning og den har også rigtig fin antennekvalitet.

Mate 20 Pro har en pris fra cirka 3.700 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 20 Pro med abonnement
Mate 20 Pro har en pris fra cirka 4.750 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 20 Pro uden abonnement

 

#4 Huawei P20 Pro
Karakter: 78/100

P20 Pro har skærm på 6,1 tommer med fuld HD+ og skærmen er af typen OLED. Designet er fint og den kan fås i meget farverige varianter. Kameraet er stadig blandt de bedste i en mobil, brugerfladen er hurtig og batteritiden god – telefonen understøtter også  lynopladning.

P20 Pro har en pris fra cirka 4.100 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei P20 Pro med abonnement
P20 Pro har en pris fra cirka 4.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P20 Pro uden abonnement

 

#5 Huawei Mate 10 Pro
Karakter: 77/100

Mate 10 Pro har efterhånden to år på bagen og sammenlignet med Huaweis telefoner i top 3 er den ikke helt så god, men den er stadig et rigtig interessant køb. God skærm på 6 tommer, godt dual kamera, hurtig brugerflade, rigtig god batteritid og lynopladning.

Mate 10 Pro har en pris fra cirka 4.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 10 Pro uden abonnement

Den bedste Huawei telefon til prisen – min anbefaling

– De bedste Huawei mobiler lige nu på det danske marked er P30 Pro og P30 – særligt kameraet er fremragende på P30 Pro, mens P30 har et lidt mere praktisk format i og med at den er mindre. Til prisen er P30 det bedste køb – den er fremragende og koster noget mindre end P30 Pro, – Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler