htc u12 plus pris

De bedste HTC mobiler – se sammenligning og priser

Det er svært at blive klog på, hvordan fremtiden for HTC ser ud men en ting står klart: De laver stadig fremragende mobiltelefoner, der snildt kan konkurrere med de største og bedste mobiltelefoner på markedet. Guide til de bedste HTC mobiler.

HTC kommer ikke med helt så mange telefoner på det danske marked som mobilproducenter som Samsung, Huawei, Sony og Nokia, men når de kommer med en ny mobil, er den som regel enten rigtig god eller god til prisen. Vi har gransket HTC-telefonerne på de danske hylder for at finde de tre bedste.

Vi guider herunder til de bedste HTC mobiler lige nu samt deres bedste pris.

 

De bedste HTC mobiler

#1 HTC U12 Plus
Skærm på 6 tommer med 2K opløsning, 18:9 design, flot design, fremragende dual kamera på front og bagside, gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, gode indbyggede højtalere. Kommer med Android 8.0, men kan opgraderes til Android 9.

Pris:
Fra cirka 6.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser U12 Plus.

 

#2 HTC U11 Plus
Skærm på 6 tommer med 2K-opløsning. har 18:9 design og ser pæn ud. Har single kamera på bagsiden, men det er rigtig godt. Batteriet er kraftigt og sikrer lang batteritid. Kommer med Android 8.0, men kan opgraderes til Android 9.

Pris:
Fra cirka 5.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på U11 Plus.

 

#3 HTC 10
Skærm på 5,2 tommer med 2K opløsning. Er velbygget og flot, har godt kamera på bagsiden og fint selfie kamera. Batteritiden er okay og der er lynopladning. Kan opgraderes til Android 8.0.

Pris:
Fra cirka 2.850 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på 10.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler fra HTC

 

Hvilken HTC mobil er bedst til prisen?

Der er ret stor forskel på prisn på de tre telefoner, faktisk over 3.000 kroner på den dyreste og billigste. U12 Plus er faktisk en forbløffende god mobil, men også dyr. Selvom HTC 10 fremstår lidt tung i det designmæssigt med sit 16:9 format og lidt lille skærm, men kameraet er godt, batteritiden udmærket og brugerfladen hurtig nok.

HTC 10 er et rigtig fint alternativ til de helt dyre telefoner.

Se også: De bedste smartphones

 

De bedste HTC mobiler, november 2018

Guiden til de bedste HTC mobiler er fra november 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Guiden indeholder telefonerne .

Se også: Prissammenligninger på HTC mobiler

 

Skriv et svar