De bedste høretelefoner til træning – guide og priser

Gode høretelefoner til træning kan være en god motivation til at komme i gang og til at holde træningen vedlige. Guide til gode høretelefoner til træning.

De bedste høretelefoner til træning – guide og priser

Det kanvære svært at få kadaveret i træningstøjet og løbeskoene, når sofaen og en ny sæson af ens favorit-serie lige har fået premiere på en eller anden streaming-tjeneste. Musik i øret kan dog være en god motivation –  guide til de bedste høretelefoner til træning.

Foråret begynder så småt at titte frem og så er der ingen vej uden om det – man skal til i gang med træningen. Det kan bare være lidt svært for mange at komme i gang eller i hvert fald at blive ved med at træne. En god måde at holde motivationen i gang er ved at have musik i ørene. Man behøver heldigvis ikke bruge mange penge på gode høretelefoner til træning – Se vores guide til 5 af de bedste høretelefoner til træning herunder.

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner til træning

5 af de bedste høretelefoner til træning – se priser

#1 Jabra Sport Pulse Special Edition
Om Jabra Sport Pulse Special Edition: Fitness headset med indbygget pulsmåler og træningsfunktion, der hjælper med at yde mere under træningen. Bluetooth headset med 5 timer batteritid. Det er vandtæt og sidder sikkert i ørene takket være en lille earhook på begge earbuds.. Lyden er god og der er støjreducering. Det er muligt at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris: Cirka 1.250 kroner
Se aktuelle priser på Jabra Sport Pulse Special Edition

 

#2 Panasonic Wings
Om Panasonic Wings: Bluetooth headset med over-øre-montering, så de sidder godt og sikkert, når man løber og dyrker fitness generelt. Det er vandafvisende og kan tåle et regnskyl eller sved. Lyden er helt i orden til løbturen.

Bedste pris: Fra cirka 900 kroner
Se aktuelle priser på Panasonic Wings

 

#3 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner
Om Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner: Vandafvisende headset med øjebøjler, der sikrer, at det sidder ekstra sikkert i ørene, selvom man laver aktiv træning. Lyden er godkendt og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel, 3,5 mm jackstik.

Bedste pris: Cirka 200 kroner
Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#4 Skullcandy XTPLYO
Om Skullcandy XTPLYO: En lille krog eller earhook på hvert earbud sørger for, at headsettet sidder sikkert og godt i ørene. Lyden er god til træningen og headsettet kan bruges til opkald. Headsettet er vandafvisende og passer til telefoner med jackstik.

Bedste pris: Cirka 249 kroner
Se aktuelle priser på Skullcandy XTPLYO

 

#5 Audio Technica ATH-CKX7iS
Om Audio Technica ATH-CKX7iS: Sidder sikkert i øret med en lille krog på selve earbuddene. Batteritid på 6 timer på én opladning og mulighed for opkald og samtaler. Har god lyd men er dog ikke vandafvisende.

Bedste pris: Cirka 630 kroner
Se aktuelle priser på Audio Technica ATH-CKX7iS

 

Hvilke funktioner skal høretelefoner til træning have?

Du kan sagtens finde høretelefoner med indbygget pulsmåler, skridttæller og lignende. Den slags teknik og funktioner bevirker dog, at prisen ryger i vejret og batteritiden ryger i bunden. De fleste, som vi taler med, vil helst bare have et headset, der sidder sikkert og behageligt i ørene, har god lyd og fornuftig batteritid på trådløse headset. Man skal gerne kunne træne 3-4 gange på én opladning.

Er der en lille krog eller bøjle til at sætte om øret, så sidder høretelefonerne godt og sikkert i øret, så det er som udgangspunkt et design, du skala kigge efter. Lyden i høretelefoner, der koster over 200 kroner, er som regel fornuftig til løbeturen, så starter du fra det prisleje, når du køber høretelefoner til træningen, så skal du nok blive tilfreds med lyden.

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner

 

De bedste headset til fitness, marts 2019

Guiden til de bedste høretelefoner til træning er fra marts 2019. Rangeringen er baseret på test af høretelefoner foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Panasonic, Audio-Technica og Skullcandy. Det dyreste høretelefoner i guiden koster 1.250 kroner, mens det billigste koster 200 kroner. Der er cirka 1.000 kroner i prisforskel på de dyreste og billigste høretelefoner i guiden.

Se også: Prissammenligninger af høretelefoner til træning