De bedste covers til iPhone – se de forskellige slags

Der findes mange typer af covers til iPhone, men hvilket skal du vælge? Få overblik over de forskellige covers til iPhones og find laveste pris på dem.

De bedste covers til iPhone – se de forskellige slags

Godt nok har Apple gjort meget ud af designet på iPhones, men med høje priser på dem foretrækker de fleste at komme et cover på. Et cover giver god beskyttelse og kan også give bedre greb om mobilen samt tilføje smarte funktioner. Er du på jagt efter et cover til iPhone giver vi her et overblik over de forskellige typer. Se også de laveste priser på covers til iPhone.

Et cover kan meget mere end at beskytte din iPhone. Det kan tilføje farve og personlighed, give bedre ergonomi og greb og give nye funktioner. Det kan være et cover, der også fungerer som pung eller har indbygget ekstra batteri. Der er mange muligheder. Læs med nedenfor og få overblik over de forskellige typer af covers til iPhones.

Se også: Test af tilbehør til mobiltelefoner

Beskyt din iPhone med et cover

Lette og tynde covers

Blandt de mest populære covers finder man de tynde og lette covers, som har flere fordele. De giver nemlig både beskyttelse og tilføjer ikke meget vægt og fylde til iPhonen. Alt efter hvilken iPhone man har og hvilket cover man vælger, kan disse også give bedre greb og ergonomi.

Cover med ekstra batteri

Løber din iPhone hurtigt tør for strøm eller vil du bare have længst mulig batteritid? Så skal du vælge et cover med indbygget batteri. Et cover med indbygget batteri kan give op til 50 procent længere batteritid.

Cover til træning med armbånd

Det er rart at kunne have mobiltelefonen med på løbeturen, cykelturen eller til anden træning, men det kan også være besværligt. Den oplagte mulighed et et træningsarmbånd, hvor iPhonen kan isættes og sidde sikkert under træning. Så er der altid kontakt til omverdenen og man kan tracke træningspasset. De fås til forskellige modeller.

Cover med pung

Mobiltelefonen har vi i dag altid med os, så hvorfor ikke kombinerer den med pengepungen? Et cover til iPhone med pung giver nogle oplagte fordele. Her kan man i coveret have kreditkort, legitimation og andet gemt. De kan fås i mange forskellige former, størrelser og materialer.

Vandtætte covers

Er du en vandhund eller går ferien sydpå? Så kan der være en fordel i at have et vandtæt cover til iPhonen med. Godt nok er fleste iPhones beskyttet mod støv og væske, men for at være på den sikre side, er det en god ting med et vandtæt cover. Så er man sikker på at sand og saltvand ikke ødelægger telefonen.

iPhone cover
Der findes mange typer af covers til iPhone. Her er nogle af dem.

Laveste priser på covers til iPhone?

Forhåbentlig har du nu fundet ud af hvilket cover til iPhone, der passer bedst til dit behov. Næste skridt er at vælge hvilket det skal være – og her er mange forskellige designs at vælge i mellem. Trykker du på linket herunder kan du se mange forskellige covers samt de billigste priser på dem.

Se laveste priser covers til iPhone