De bedste billige trådløse in-ear øretelefoner

Leder du efter et billigt in-ear headset i en god kvalitet? Her er de fem bedste trådløse in-ear øretelefoner til en billig pris.

De bedste billige trådløse in-ear øretelefoner

Headset, trådløse in-ear, TWS, buds og hvad de ellers kaldes – kært barn har mange navne. De små trådløse øretelefoner er meget populære og nærmest et must altid at have med sig. Heldigvis behøver man i dag ikke købe en sæt af de dyre, for at få en god oplevelse. Vælger man et af de rigtige, får man nemlig et fremragende sæt øretelefoner til prisen.

Man kan nemlig sagtens finde trådløse in-ear øretelefoner, selvom man kun har 300 til 500 kroner at bruge på dem. Her kan man både få god lyd, komfort, lang batteritid og en god byggekvaliet. I forhold til de dyrere sæt er der selvfølgelig nogle kompromisser, som for eksempel en avanceret aktiv støjreduktion, som bestemt ikke er et must for rigtig mange.

Se også: Test af bluetooth høretelefoner

De 5 bedste billige TWS høretelefoner

Jabra Elite 3

Jabras Elite 3 er et fremragende sæt trådløse in-ear til prisen. De har en skøn pasform, er holdbare og en lang batteritid. De har derudover også en rigtig god lydkvalitet.

Se aktuelle priser på Jabra Elite 3

OnePlus Nord Buds

Det er imponerende hvor meget headset man kan få for kun 299 kroner. Til prisen gør ingen det bedre end disse fra OnePlus. De burde koste meget mere.

Se aktuelle priser på OnePlus Nord Buds

Huawei Freebuds 4i

Huawei Freebuds 4i udmærker sig med deres virkelig gode lyd til en imponerende billig pris.

Se aktuelle priser på Huawei Freebuds 4i

Samsung Galaxy Buds 2

Også Samsungs Galaxy Buds 2 spiller rigtig godt. Vil du gerne have aktiv støjreduktion, men ikke betale over 1.000 kroner for dette, er disse et godt valg.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Buds 2

Sony WF-C500

Sonys WF-C500 arver mange ting fra deres dyrere WF-1000XM3. Lyden er fremragende og de har lang batteritid.

Se aktuelle priser på Sony WF-C500