De bedste bærbare bluetooth højtalere 2022

Hvilke transportable trådløse højtalere scorer højest i test? Se de fem bærbare bluetooth højtalere, der er vores favoritter og de bedste køb.

De bedste bærbare bluetooth højtalere 2022

Søger du en bærbar bluetooth højtaler til dig selv eller til en gave, er du kommet til det helt rigtig sted. I denne artikel kan du se de fem bedste bluetooth højtaler, som let kan tages med.

Bedst i test: Bluetooth højtalere

Hvad gør en bluetooth højtaler til den bedste? Her er der flere ting, der skal vurderes, nemlig lyden, batteritiden, holdbarheden og designet, bluetooth-forbindelsen, funktioner og tilhørende app og ikke mindst den samlede kvalitet for prisen.

Der findes et stort udvalg af transportable trådløse højtalere på markedet, men der er stor forskel på kvaliteten. Vil du gerne være sikker på, at du får en bærbare bluetooth højtaler i høj kvalitet, skal du kigge med herunder. Priserne starter fra omkring 600 kroner og op til 2.700 kroner. Se aktuelle laveste priser på de fem højtalere.

Se også: Test af trådløse højtalere

De 5 bedste trådløse transportable højtalere

Ultimate Ear Wonderboom 3

Wonderboom 3 fra Ultimate Ears er en imponernende kompakt højtaler til en endnu mere imponerende pris. Det lyder til prisen virkelig godt, den er holdbar og beskyttet mod vand og støv og har lang batteritid. Vi kan ikke andet end at give den vores varmeste anbefaling.

Se aktuelle laveste pris på Ultimate Ear Wonderboom 3

JBL Flip 6

Er budgettet lidt større og kravet til lyden større, er JBLs Flip 6 et godt bud. Den lyder bedre, med både bedre diskant og med mere bas. Den har en batteritid op til 12 timer og er beskyttet mod vand og støv.

Se aktuelle laveste pris på JBL Flip 6

JBL Charge 5

JBL Charge 5 er lidt dyrere og større end Flip 6, men kommer med nogle forbedringer. Den har en større lyden og kan spille højere. Her er batteritiden op til 20 timer og den har samme IP67 certificering mod vand og støv.

Se aktuelle laveste pris på JBL Charge 5

Sonos Roam

Vi kan ikke komme udenom, at Sonos laver velspillende højtalere i høj kvalitet. Deres mindste trådløse højtaler med bluetooth er ingen undtagelse. Den lille Sonos Roam har en overraskende god lyd i forhold til hvor kompakt den er. Bassen er dyb og dejlig og den får også alle de fine detaljer i lyden med. Den er beskyttet mod vand og støv, understøtter både bluetooth, airplay 2 og indgår i Sonos-universet med afspilning via Wi-Fi. Batteritiden er på 10 timer.

Se aktuelle laveste pris på Sonos Roam

Sonos Move

Sonos Move minder om en forvokset Roam. En af de absolut bedste bærbare bluetooth højtalere på markedet. Den understøtter AirPlay 2, bluetooth og Wi-Fi afspilning. Det indbyggede batteri (der kan udskiftes) lader den spille op til 11 timer. Move spiller fantastisk og HØJT.

Se aktuelle laveste pris på Sonos Move