De bedste aktivitetsure og fitnesstrackere

Et aktivitetsur gør det let og sjovt at holde styr på din træning, sundhed og søvn. Se overblik over de bedste sportsure og aktivitetstrackere.

De bedste aktivitetsure og fitnesstrackere

Leder du efter et af de bedste aktivitetsure på markedet lige nu? Så er du kommet til det helt rette sted. Her giver vi et overblik over fem sports- og aktivitetstrackere, som du bør overveje.

Der er mange fordele ved at have et aktivitetsur på håndleddet. Det gør det let at holde styr på dine træningspas, løbeture, dagens skridt, søvn, stressniveau og generelle sundhed – på en sjov måde. Her kan du med fordel også sætte mål for dagens fysiske udfoldelser samt se om din søvn er tilstrækkelig. Flere af disse ure holder også et vågent øje på din puls og kan lave meget avancerede kropsmålinger.

Samtidig giver de nye aktivitetsure også smartwatch-funktioner, hvor man kan få notifikationer og andre smarte funktioner, når den er forbundet til mobiltelefonen.

Se også: Test af smartwatch

De bedste sports- og aktivitetstrackere

1. Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 er en avanceret fitnesstracker i høj kvalitet og med et nydeligt design. Her er der stort fokus på sundhed, søvn og træning, men uret giver også en række udmærkede smartwatch funktioner. Her får man alle de nødvendige sundhedsfunktioner med træningsmåling, stress, søvn, konstant pulsmåling og mere. Uret kan også vise notifikationer og opkald fra din smartphone. Sense 2 har en nydelig skærm, er meget komfortabelt at have på og er et ganske nydeligt ur. Sense 2 har helt op til seks dages batteri. Det virker med både Android og iPhone.

Se aktuelle pris på Fitbit Sense 2

2. Garmin Vivosmart 5

Et mindre, mindre avanceret og ikke mindst billigere valg til aktivitetstracking er Garmins Vivosmart 5. Her er der skridttæller, søvntracking, tracking af træningspas op til syv dages batteritid og uret viser notifikationer fra din smartphone. Virker med både Android og iPhone.

Se aktuelle pris på Garmin Vivosmart 5

3. Fitbit Charge 5

I samme stil som Garmins er der Fitbits Charge 5. Her får du mange af de samme funktioner, men hertil en rigtig flot farveskærm, der gør det mere interessant at kigge på. Uret kan også måle stressniveau, har indbygget GPS og give notifikationer om uregelmæssig puls. Fitbit Charge 5 har op til syv dages batteritid. Virker med både Android og iPhone.

Se aktuelle pris på Fitbit Charge 5

4. Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 kan nok bedre klassificeres som et smartwatch end aktivitetsur, men det laver ikke om på, at det har alle rigtige sundsheds- og træningsfunktioner – og mere til. Galaxy Watch 5 har uhyre avancerede funktioner som kropssammensætning. Vælger man et ur som dette skal man dog vide, at man får kortere batteritid på 1-2 dage. Virker kun med Android.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch 5

5. Apple Watch SE

Til sidst er der Apple Watch SE, der både er en fremragende aktivitetstracker og smartwatch. Her finder man mange af de samme funktioner som i Galaxy Watch 5. Men i modsætning til Samsungs der kun virker med Android, virker dette kun med iPhones.

Se aktuelle pris på Apple Watch SE