De 5 bedste smarte låse til hjemmet

Smart locks kommer med geniale funktioner, der gør dem til en fremragende tilføjelse til smart home. Her er de bedste smarte låse til hjemmet.

De 5 bedste smarte låse til hjemmet

Er du i gang med at bygge et smart home eller overvejer du, er en smart lock en ganske genial tilføjelse. De er rimeligt simple at installere og giver masser af brugbar funktionalitet. Her er et overblik over de fem bedste smart låse til hjemmet.

Hvorfor skal man overeje en smart lås? Det er der flere grunde til. En smartlås gør det lettere at komme ind af døren med hænderne fyldt med indkøbsposer, lettere at låse op for gæster, giver forbedret sikkerhed og mange andre praktiske funktioner. Er du ved at lave et smart home, er dette et produkt som vi varmt kan anbefale. Herunder finder du de fem bedste smarte låse på markedet, hvor du også kan se de billigste priser på dem.

Se også: Test af udstyr til smart home

Disse smart locks anbefaler vi

Yale Doorman L3

Yale er det bedst kendte mærke inden for smarte låse til døre, og typisk er produkterne fra denne producent også dyrere. Til gengæld er kvaliteten i orden.  Yale Doorman L3 er den nyeste model. Her kan man aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet. Set fra 4.400 kroner.

Se aktuelle priser på Yale Doorman L3

ID Lock 150

ID Lock 150 er en populær smart lock, der kommer med mange brugbare funktioner samt et moderne design. Her kan man åbne med pinkode, give midlertidige koder og det hele kan styres via en app. Set fra 2.750 kroner.

Se aktuelle priser på ID Lock 150

Danalock V3

Danalock V3 er en mere prisbillig smart lås, der stadig har mange gode funktioner. Den kan styres via en app, understøtter Zigbee, der kan gives midlertidige koder ud og meget mere. Set fra 1.250 kroner.

Se aktuelle priser på Danalock V3

Teedee Smart Lock

Også Teedee laver en smart lås til hjemmet, der er let at installere. Ligesom de andre systemer findes der forskellige varianter og tilpasningsmuligheder. Til låsen her henter man en app, hvor opsætningen sker. Her er mange funktioner, f mulighed for automatisk oplåsning, når man er når døren. Set fra 1.800 kroner.

Se aktuelle priser på Teedee Smart Lock

Easy2Access EasyTouch 903

EasyTouch 903 er en anden populær smart lås og en af de bedste på markedet. Her er der indbygget kortlæser samt mulighed for oplåsning med pinkode. Ligesom de andre kan alle funktionerne styres med mobilen via en app. Set fra 2.000 kroner

Se aktuelle priser på Easy2Access EasyTouch 903