De 5 bedste smarte indendørs luftkvalitetsmålere

Et godt indeklima? Så er en luftkvalitetsmåler, der er opkoblet til smart home ret genial. Her er de fem bedste smarte luftkvalitetsmålere.

De 5 bedste smarte indendørs luftkvalitetsmålere

Vil du gerne have helt styr på dit indeklima i huset, sommerhuset, hjemmekontoret, arbejdspladsen eller et helt andet sted, så er en smart luftkvalitetsmåler en smart og oplagt mulighed. I denne artikel kan du se de fem bedste indendørs luftkvalitetsmålere lige nu og priser på dem.

Vil du gerne bo i et sundere hjem? Arbejde et sundere sted? Så er opmærksomhed på indeklimaet essentielt. Med en smart indendørs luftkvalitetsmåler bliver det lidt lettere at holde styr på, da den automatisk giver besked, når det er tid til at gøre noget, såsom at lufte ud. Uanset om det drejer sig om CO2-niveauet for at undgå hovedpine, når du arbejder på hjemmekontoret, det bedste niveau for luftfugtighed eller støjniveauet i forhold til sund søvn, er den smarte luftkvalitetsmåler der til at hjælpe. Nedenfor kan du se de fem bedste smarte indendørs luftkvalitetsmålere.

Se også: Test af produkter til smart home

Anbefalede luftkvalitetsmålere til indendørsbrug

Netatmo Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler

Netatmo er en af de mest populære Indendørs Luftkvalitetsmåler, og det forstår vi godt hvorfor. Den er ganske nydelig, er meget brugervenlig og giver mange informationer og brugbare notifikationer. Netatmo Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler måler fugtighed, CO2, støj og kan bruges med appen eller smart home-platforme som Apple HomeKit og Google Home. Set fra 649 kroner.

Se aktuelle pris på Netatmo Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler

Airthings View Plus

Airthings View Plus er en af de mest avancerede indendørs luftkvalitetsmålere på markedet i dag – og er med en høj pris ikke noget for alle. Men her får man alle de informationer, man kunne drømme om. Udover de typiske funktioner for indendørs luftkvalitetsmålere finder man teknologi i denne, som kan registrere ting som forurening, virus, røg, optimere indeklima til dig med astma og eksponering for radon. Set til 2.140 kroner.

Se aktuelle pris på Airthings View Plus

Airthings Wave Plus

En anden af de bedste smarte luftkvalitetsmålere er Airthings Wave Plus, der er knap så avanceret som View Plus, men har de mest essentielle funktioner, inklusiv CO2, radon, fugtighed, temperatur, lufttryk og kemikalier i luften. Set til 1.450 kroner.

Se aktuelle pris på Airthings Wave Plus

Elgato Eve Room

Elgato Eve Room er en noget mere simpel indendørs luftkvalitetsmåler, der måler de mest essentielle ting, men samtidig også har en rimelig fornuftig pris. Den måler temperatur, luftfugtighed og viser indikation for luftkvalitet. Set til 800 kroner.

Se aktuelle pris på Elgato Eve Room

Airthings Wave Mini

Wave Mini er en af de mindste smarte indendørs luftkvalitetsmålere fra Airthings, som byder på de mest nødvendige funktioner. Her er for eksempel temperatur, smart overvågning af indendørs luftkvalitet, risiko for skimmel, luftfugtighed og luftbårne kemikalier. Set til 1.150 kroner. 

Se aktuelle pris på Airthings Wave Mini