De 5 bedste smart plug stikkontakter

Smart plugs er et af de bedste og billigste produkter til smarthjemmet. Her guider vi til de fem bedste smart plug stikkontakter og laveste priser på dem.

De 5 bedste smart plug stikkontakter

Smart plugs er en genial enhed til smart home, når ikke-smarte ting i hjemmet skal gøres smarte. Se dem fem bedste smart plug stikkontakter her, og de laveste priser på dem.

Hvad er et smart plug?

Helt kort forklaret er et smart plug en stikkontakt, der er forbundet til dit Wi-Fi og skyen. Det giver mulighed for, at den kan kobles på et smart home, hvor hjemmets mange ikke-smarte ting bliver smarte. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan gøres smart. Kaffemaskinen, lamper og meget andet. Med et smart plug kan man tænde og slukke elektroniske apparater via en app eller en smart home-platform.

Selvom der er blot er tale om en stikkontakt, er der stor forskel på kvaliteten og prisen. Et smart plug skal være pålidelig, have en god medfølgende app og understøtte de mest populære platforme for smart home. Nedenfor kan du se hvilke fem bedste smart plugs, som vi anbefaler.

Se også: Test af produkter til smart home

Bedste smarte stikkontakter til smart home

TP-Link Tapo P100

Tapo P100 er en af de absolut bedste smart plugs – og så er den samtidig blandt de billigste. P100 er pålidelig, understøtter de store smart home-platforme og et rigtig godt køb. Set ned til 73 kroner.

Se laveste pris på TP-Link Tapo P100

Philips Hue Smart Plug

Et af de bedst kendte mærker inden for smart home er Philips Hue, som selvfølgelig også har et smart plug. Dette smart plug er i samme gode kvalitet, virker med Philips Hue-systemet og de velkendte smart home-platforme. Set ned til 179 kroner.

Se laveste pris på Philips Hue Smart Plug

Xiaomi Mi Smart Plug

Et smart plug af høj kvalitet, der understøtter Google Home, Amazon Alexa og Mi Home. Set ned til 96 kroner.

Se laveste pris på Xiaomi Mi Smart Plug

LEDVANCE Smart+

LEDVANCE Smart+ er også blandt de bedste smart plugs på markedet. Denne smarte stikkontakt understøtter både Bluetooth og Wi-Fi. Set ned til 152 kroner.

Se laveste pris på LEDVANCE Smart+

SiGN Smart Plug Outdoor

SiGN Smart Plug Outdoor er et smart plug, der er forberedt til brug udendørs. Den har IP44-certificering og er meget simpel at bruge. Set ned til 129 kroner.

Se laveste pris på SiGN Smart Plug Outdoor