De 10 mest populære telefoner (november 2018) – guide og priser

Samsung har fået flere telefoner på top 10 listen over mest populære telefoner de sidste 30 dage - men Huawei sidder på alle pladser på top 3 listen.

De 10 mest populære telefoner (november 2018) – guide og priser

Det er væltet ud med rigtig gode high end smartphones på det danske marked de sidste to-tre måneder og det har fået stor betydning for top 10 listen over de mest populære telefoner.Guide til de ti mobiltelefoner, danskerne har tjekket priser på flest gange.

Cirka 80.000 danskere sammenligner hver måned priser på mobiltelefoner på mobil.nu, telepristjek.dk, teleprisguide.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk. Særligt de sidste par måneder er der kommet mange nye og virkelig gode mobiltelefoner ud på markedet og det har ændret markant på listen over de ti mest populære telefoner, der er blevet lavet prissammenligninger på de sidste 30 dage.

Herunder kan du se guide til de 10 mobiltelefoner, der blev lavet flest prissammenligninger på de sidste 30 dage.

Se også: De mest populære mobiltelefoner

 

De mest populære mobiltelefoner (november 2018)

#1 Huawei Mate 20 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,4 tommer, meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og hurtig trådløs opladning + bedste kamera (triple kamera) på markedet lige nu. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 6.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#2 Huawei P20 Pro
Kommentar: Stor og farverig skærm på 6,1 tommer, hurtig brugerflade, lang batteritid og hurtig opladning + rigtig godt triple kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.500 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

 

#3 Huawei P20 lite
Kommentar: Stor og farverig skærm på 5,84 tommer, hurtig brugerflade, fin batteritid og hurtig opladning + godt dual kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 2.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P20 lite

 

#4 Samsung Galaxy S9
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

 

#5 Samsung Galaxy S9+
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, fin batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.850 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

 

#6 Samsung Galaxy A8
Kommentar: 5,45 tommer Super AMOLED-skærm med fuld HD opløsning, fint design, hurtig brugerflade, godt kamera og udmærket batteritid. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

 

#7 Apple iPhone 6S
Kommentar: 4,7 tommer skærm, okay hurtig brugerflade. Kører med iOS 12 og kan opgraders til iOS 13.

Bedste pris:
Fra cirka 2.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på iPhone 6S

 

#8 Apple iPhone Xs
Kommentar: 5,8 tommer skærm med rigtig gode farver, meget brugerflade og godt dual kamera. Kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13 og 14.

Bedste pris:
Fra cirka 8.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xs

 

#9 Apple iPhone Xr
Kommentar: 6,1 tommer skærm med gode farver, meget brugerflade og udmærket kamera. Kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13 og 14.

Bedste pris:
Fra cirka 6.400 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xr

 

#10 Samsung Galaxy A6
Kommentar: 5,6 tommer Super AMOLED-skærm med HD opløsning, fint design, hurtig brugerflade, fint kamera og udmærket batteritid. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 1.800 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A6

 

Samsung har mange nye modeller på top 10 listen

Samsung har flere mobiltelefoner på top 10 listen over de mest populære mobiltelefoner end de plejer. S9 og S9+ er med som de plejer, men det er nyt, at både Galaxy A8 og Galaxy A6 er med på listen og det skyldes formentlig, at de har justeret priserne ned for bedre at kunne konkurrere med særligt Huaweis lite modeller.

Der er også stor interesse for Apples iPhone Xr, der er forholdsvis billig. Den har kun været på markedet i et par uger, men er altså allerede på listen over de ti mest populære mobiltelefoner.

Se også: Billige mobilabonnementer

 

De 10 mest populære telefoner, november 2018

Guiden med prissammenligninger på de mest populære mobiltelefoner er fra november 2018 og dækker over prissammenligninger foretaget på mobil.nu, telepristjek.dk, teleprisguide.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk de sidste 30 dage. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Samsung og Apple.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 1.800 kroner inklusiv mobilabonnement i 1 måned, mens den dyreste står i 8.300 kroner med mobilabonnement i én måned. Der er cirka 6.500 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på populære mobiltelefoner