Dansk pris på Huawei Mate 20 lite officiel

Den nye Huawei Mate 20 lite er klar til salg i Danmark den 21. september og den officielle vejledende danske pris er nu afsløret.

Dansk pris på Huawei Mate 20 lite officiel

Huawei Mate 20 lite er en ny forholdvis billig mobil på det danske marked fra den roste Mate-serie. Telefonens cirka pris blev afsløret for nogle uger siden i Polen, men nu er den officielle vejledende danske pris også på plads.

 

Pris og farver på Huawei Mate 20 lite

Salget af Mate 20 lite forventes at blive skudt i gang omkring den 21. september, men den kan allerede nu forudbestilles flere steder. Den vejledende udsalgspris er sat til 2.999 kroner, samme pris som sidste års Mate 10 lite.

Huawei Mate 20 lite udkommer i farverne Black, Sapphire Blue og Platinum Gold – på godt dansk vil det sige sort, blå og guld. Har man lidt tålmodighed, kan man formentlig få fingre i telefonen til omkring de 2.000 kroner inden for få uger eller måneder.

Se også: Bedste priser på Huawei mobiler

 

Kort om Huawei Mate 20 lite – specifikationer og funktioner

Den store nyhed i Mate 20 lite er, at den får en række af de AI-funktioner, som normalt er forbeholdt de dyrere modeller. Blandt andet dual kamera på begge sider med AI-funktioner. AI-kameraet kan for eksempel også genkende scenen i baggrunden for at give de bedste billeder, når man tager bokeh-effekterne i brug. Kameraerne kan opfange både billeddata og data om dybde samtidig. Det betyder, at du vil kunne tage billeder med bokeh effekt, som fremhæver motivet af dit billede i en række forskellige opsætninger.

Derudover kan frontkameraerne genkende over 200 scenarier på tværs af otte kategorier (blå himmel, strand, planer, nat, scene, blomster, indendørs, og sne og optimerer billedet ud fra det.

Den kunstige intelligens hjælper også med at fjerne omgivende støj, så du bedre kan høre, hvad der bliver sagt, og din modpart også tydeligt kan høre dig, når du taler.

“Med Huawei Mate 20 lite har vi skabt en smartphone, som imødekommer de behov, vi ser hos de prisbevidste smartphone-brugere. Huawei Mate 20 lite er en kombination af stilfuldt design og et kraftfuldt og intuitivt styresystem fyldt med kunstig intelligens, som sikrer brugeren en enestående og velfungerende mobiloplevelse, uanset hvor du befinder dig”, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Mate 20 lite har ellers skærm på 6,4 tommer med fuld HD+ opløsning, hurtig brugerflade og batteri på 3.750 mAh.

Se også: Priser på Huawei Mate 20 lite