oneplus 5 salg danmark

Danmark i eksklusivt selskab med OnePlus 5

Takket være 3 bliver Danmark blandt de allerførste lande, hvor man kan købe OnePlus 5. Tidligere på året indledte 3 nemlig et samarbejde med OnePlus om at være eksklusiv forhandler af OnePlus 3T i Danmark og det bliver teleselskabet også med OnePlus 5.

Se også: Priser på OnePlus 5

Køb OnePlus 5 fysisk i Danmark hos 3

OnePlus 5 bliver lanceret den 20. juni og allerede dagen efter kan man købe den fysisk ved 3′s butik på Strøget i København, når 3 sammen med OnePlus stabler et pop-up-event på benene. Du kan også bare benytte lejlighed til at tjekke telefonen ud inden et eventuelt senere køb.

Andre byer, hvor man også kan se og prøve telefonen fysisk inden køb, er London, Paris, Amsterdam, Berlin og Helsinki.

Se også: Sammenlign priser på billige smartphones

 

OnePlus 5 – specifikationer og funktioner

Der er allerede lækket billeder af OnePlus 5 og den ligner rigtig meget iPhone 7 Plus på bagsiden med samme form på dual kamera og samme placering af logoet. Indrømmet – de fleste telefoner ligner hinanden i mere eller mindre udpræget grad, så der er såmænd ikke de store problematikker i det.

OnePlus 5 skulle få Snapdragon 835 processor, der giver bedre bluetooth, hurtigere 4G og et mere batterivenligt system. Skærmen ventes at blive en traditionel en af slagsen på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning, 1920 x 1080 pixel. Mange havde forventet skærm med 2K-opløsning og edge-to-edge-skærm, men seneste host fra OnePlus’ CEO peger på, at det ikke sker i denne omgang.

Kameraet ventes i hvert fald at blive et dual kamera til flotte makro- og portrætbilleder – det er i øvrigt udviklet sammen med kameraeksperterne fra DxO, så vi har store forventninger til det.

Se også: Anmeldelse af smartphones

Pris for OnePlus 5

Vi har tidligere gættet på, at OnePlus 5 får en pris på lige under 4.000 kroner, men der spekuleres i priser, der vil svare til omkring 4.500 kroner danske kroner. Det er et prishop på cirka 1.000 kroner i forhold til OnePlus 3T, så det er lidt at et sats, OnePlus kommer med – selskabet er ellers kendt for at have meget lave priser på deres telefoner.

Se også: Nyheder om OnePlus 5