CBB vinder pris for mest tilfredse og loyale mobilkunder

Teleselskabet CBB har netop vundet en pris for at have de mest loyale og tilfredse kunder i Danmark. Se overblik over CBBs mobilabonnementer.

CBB vinder pris for mest tilfredse og loyale mobilkunder

Hos lavprisselskabet CBB er man stolte over at have modtaget en pris, som den udbyder af mobiltelefoni danskerne er mest tilfredse med og loyale overfor. Læs med og få et overblik over CBBs mobilabonnementer.

CBB: Ærlig, kærlig og uden bøvl

CBB har vundet en pris for Danmarks mest tilfredse og loyale kunder. Det er ikke første gang, for selskabet har vundet prisen tre år i træk og ikke mere end fire gange på fem år. Prisen kommer fra analyseinstituttet Loyalty Group, som hvert år gennemfører Loyalty Group en række brancheundersøgelser for at afdække kundeloyaliteten og -tilfredsheden i forskellige brancher. I undersøgelsen for telebranchen har i alt 5.480 danske private mobilkunder besvaret en række spørgsmål om forholdet til deres mobilselskab

Opskriften på succesen skal ifølge CBB’s direktør findes i selskabets grundværdier: Ærlig, kærlig og uden bøvl.

”Der findes mange priser derude, men de allervigtigste er dem, der uddeles af kunderne. Derfor er jeg og resten af CBB vanvittigt stolte over, at verdens bedste kunder igen-igen har valgt at give os så flotte vurderinger, at årets Loyalty Award nu for femte gang er landet hos os. Så tak til alle vores kunder for anerkendelsen – vi lover ikke at hvile på laurbærrene,” siger Nikolaj Boserup, der er direktør i CBB.

Her på telepristjek.dk kan brugerne også angive deres tilfredshed med teleselskaberne, og også her ligger CBB højt placeret på kundetilfredshed

Læs mere om CBB

Mobilabonnementer hos CBB

CBB er bedst kendt for deres konkurrencedygtige priser, når det kommer til mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Tager man et kig rundt på de billigste mobilabonnementer på markedet lige nu, er CBB bestemt med i toppen. Lige nu er der fokus på EU-data i CBBs abonnementer, hvor en kampagne giver 30 GB dataroaming i alle abonnementer. Herunder kan du få et overblik over CBBs mobilabonnementer.

  • 7 timers tale og 7 GB data til 89 kroner per måned
  • Fri tale og 30 GB data til 109 kroner per måned
  • Fri tale og 80 GB data til 129 kroner per måned
  • Fri tale og 200 GB data til 149 kroner per måned
  • Fri tale og 75 GB data og Tidal Musik til 169 kroner per måned
  • Fri tale og fri data til 199 kroner per måned

Se aktuelle mobilabonnementer hos CBB

Lige nu får er CBBs abonnement med fri tale, 75 GB data og Tidal Musik udstyret med 150 GB data frem til 31. august.

Se også: Kundetilfredshed hos teleselskaber