CBB sænker priser på mobilabonnementer – se sammenligning

Teleselskabet CBB har sænket prisen på deres mobilabonnement og lavet om på indholdet. Se sammmenligning med konkurrenter.

CBB sænker priser på mobilabonnementer – se sammenligning

Lavprisselskabet CBB har genovervejet deres udvalg af mobilabonnementer, hvilket er endt med lavere priser, men også et mindre indhold. Vi gennemgår CBBs nye mobilabonnementer og sammenligner med konkurrenternes.

CBB er ikke bange for at lave om på deres mobilabonnementer, og nu har de altså gjort det igen. Er du på jagt efter en billig pris på et abonnement, så kunne der være måske være noget for dig her. Overordnet set har CBB nemlig skruet ned for prisen, dog ikke uden konsekvenser for indholdet i abonnementerne. De forskellige abonnementer indeholder nu enten mindre mobildata eller taletid.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

CBB har nu lavere pris og mindre indhold

I de nye mobilabonnementer ser vi CBB skrue ned for indholdet – ganske meget faktisk. Til gengæld er prisen på abonnementer blevet billigere. Her kan du se forskellen:

  • Fri tale, 8 GB data og 8 GB EU data er blevet til: Fri tale, 8 GB data og 10 GB EU data
  • Fri tale, 60 GB data og 9 GB EU data er blevet til: Fri tale, 40 GB data og 10 GB EU data
  • Fri tale, 100 GB data og 10 GB EU data er blevet til: 10 timers tale, 100 GB data og 10 GB EU data

Samtidig er priserne ændret. Her er de nye priser:

  • Fri tale, 8 GB data og 10 GB EU data koster 89 kroner per måned.
  • Fri tale, 40 GB data og 10 GB EU data koster 99 kroner per måned.
  • 10 timers tale, 100 GB data og 10 GB EU data 119 kroner per måned.

Det billigste abonnement er faldet 10 kroner i pris og de to andre 20 kroner. CBB tilbyder også et fjerde mobilabonnement, nemlig fri tale og fri data. Normalprisen er 179 kroner per måned, men lige nu er der halv pris i tre måneder.

Se aktuelle tilbud fra CBB

CBBs pris i forhold til konkurrenter?

Hvordan er CBBs priser på mobilabonnementer i forhold til konkurrenterne? Med de nye priser matcher CBB konkurrenternes abonnementer. Der er dog et enkelt abonnement, der skiller sig ud fra mængden. Er du typen der ikke taler meget i telefon og bruger meget data, så er det nye abonnementer med 100 GB data og 10 timers tale til 119 kroner meget fristende. Til sammenligning har eesy kun 80 GB til 119 kroner og Oister har 50 GB og fri tale for 99 kroner.

Se også: Sparetips til mobiltelefoni