CBB klar med nyt 200 GB mobilabonnement – se prissammenligning

CBB har nu et helt nyt mobilabonnement at tilbyde storforbrugeren af data. Læs om det nye mobilabonnement med 200 GB data og se prissammenligning.

CBB klar med nyt 200 GB mobilabonnement – se prissammenligning

Er du storforbruger af data på mobiltelefonen, men samtidig den prisbevidste type, kunne CBBs nyeste mobilabonnement måske være noget for dig. Det nye mobilabonnement fra CBB giver adgang til hele 200 GB data til en fristende pris, 5G og en god sjat dataroaming i EU.

Fri tale og 200 GB data hos CBB

CBB har tidligere haft mobilabonnementer med meget data – enten op til 100 GB eller fri data. Her er stadig at abonnement med fri data, men dette er steget i pris og herfra ryger man helt ned i 80 GB data. Er 80 GB for lidt og fri data for meget er CBB nu klar med en ny løsning.

I den nye mobilabonnement får man hele 200 GB data, som er betydeligt billigere end fri data, men stadig tilbyder en seriøs mængde data. Mobilabonnementet byder også på fri tale og 13 GB dataroaming i EU. Tidligere har kun CBBs abonnement med fri data inkluderet 5G, men dette nye abonnement gør også.

Det nye mobilabonnement med 200 GB data koster 149 kroner per måned.

Se aktuelle abonnement hos CBB her

Prissammenligning med konkurrenterne

Hvordan er det nye mobilabonnement fra CBB, hvis man sammenligner med konkurrenternes tilbud? Det er netop hvad vi her tager et kig på.

Og der er altså ikke meget på markedet, der kan matche CBBs mobilabonnement med 200 GB data. Ud over mobilabonnementer med fri data er der hos for eksempel eesy 80 GB data til 119 kroner og hos Oister 60 GB data til 99 kroner og hos dukaTALE 60 GB data til 149 kroner.

Prismæssigt er det Oister der kommer tættest på, hvor man får fri data og tale for 169 kroner per måned. Men til prisen på 149 kroner for de 200 GB data ligner CBBs nye abonnement et godt valg. Er dit forbrug af mobildata, tale og roaming i omegnen af hvad dette mobilabonnement inkluderer, kan der spares penge i forhold til alternativerne med fri data.

Se også: Tips til bedste mobilabonnement