CBB håner Yousee med nyt mobilabonnement

CBB er klar med et nyt mobilabonnement med musikstreaming, fri tale og masser af data til en fornuftig pris, der slår Yousees tilbud.

CBB håner Yousee med nyt mobilabonnement

Har du et mobilabonnement hos Yousee, hvor du nyder godt af den inkluderede musiktjeneste? Så skulle du måske overveje at tage et kig på CBBs nye abonnement, hvor du får langt mere for pengene. Er CBBs abonnement med musikstreaming det bedste køb? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Nyt mobilabonnement med musikstreaming

CBB har længe haft et mobilabonnement, der inkluderede musikstreaming-tjenesten Tidal. Dette abonnement inkluderede også fri tale og 10 GB data til en pris på 139 kroner per måned. Et fint abonnement, der dog skuffede med en lille datapakke. Men nu er CBB tilbage med et nyt abonnement med Tidal, der ser meget mere fristende ud.

Det nye mobilabonnement inkluderer Tidal musikstreaming samt fri tale, 75 GB data og 19 GB EU-roaming. Prisen for abonnementet er 169 kroner per måned. Der er ikke tale om et tidsbegrænset tilbud, men et nyt fast abonnement hos lavprisselskabet. Og som altid er der ingen binding.

Hos Yousee kan man til sammenligning få et mobilabonnement med 30 GB data, fri tale og Yousee Musik til en månedlig pris på 179 kroner. Ikke nok med at du sparer 120 kroner om året ved at vælge CBBs abonnement, er også et langt større indhold af mobildata – og Tidal er, i forhold til Yousee Musik, en overlegen streamingtjeneste.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Billigste mobilabonnement med musikstreaming?

Er det nye abonnement fra CBB det billigste på markedet? Nej, CBB har som sagt selv et andet abonnement med fri tale og 10 GB data til 139 kroner per måned. Kigger man ind hos konkurrenten Oister finder man dog også et fristende tilbud.

Hos Oister kan man nemlig få et abonnement med fri tale, 45 GB data, 17 GB EU-dataroaming og Deezer musikstreaming til 149 kroner per måned. Kan du nøjes med 45 GB data er Oisters altså det billigste. Se aktuelle tilbud hos Oister her. Men har du brug for mere, skal du vælge CBBs. Under alle omstændigheder skal du undgå Yousees.

Se også: Spar penge på dit mobilabonnement