CBB giver dobbelt op på data og stor rabat

CBB giver nu dobbelt op på data og op til 80 procent rabat i to måneder. Få 400 GB data til kun 39 kroner. Se tilbuddet her.

CBB giver dobbelt op på data og stor rabat

Der er både store besparelser og ekstra data i vente, hvis du tegner et mobilabonnement hos lavprisselskabet CBB lige nu. Vi tager her et kig på de spændende tilbud hos CBB.

Se også: Laveste priser på mobilabonnementer

Over 80 procent rabat på mobilabonnementer

Der bliver fejret 23 års fødselsdag hos CBB, der i starten havde navnet Club Blah Blah. Det fejres med tilbud på deres mobilabonnementer, hvor der gives store rabatter og dobbelt op på mobildata.

Priserne på mobilabonnementerne hos CBB er helt nede på 19 kroner de første to måneder, og der gives helt op til 400 GB data til kun 39 kroner. Her er alle de aktuelle fødselsdagstilbud fra CBB:

  • Fri tale, 30 GB (60 GB frem til 31/12) og 30 GB EU-data til 19 kroner per måned i to måneder. Derefter 119 kroner.
  • Fri tale, 50 GB (100 GB frem til 31/12) og 20 GB EU-data til 29 kroner per måned i to måneder. Derefter 129 kroner.
  • Fri tale, 200 GB (400 GB frem til 31/12) og 25 GB EU-data til 39 kroner per måned i to måneder. Derefter 139 kroner.
  • Fri tale, fri data og 30 GB EU-data til 49 kroner per måned i to måneder. Derefter 199 kroner.

Gå til tilbuddet hos CBB

Tjek mobildækning på forskellige mobilnetværk

Er du fristet af ovenstående tilbud fra CBB, forstår vi dig godt. Dog er et nyt mobilabonnement kun et godt køb, hvis dækningen også er god. Derfor bør du undersøge din dækning med et mobilabonnement fra CBB først.

CBB bruger Telenors og Telias mobilnetværk, som dækker det meste at Danmark. Der kan, ligesom på alle andre mobilnetværk, være steder, hvor dækningen ikke er tilstrækkelig. Det går ud over opkaldskvaliteten og datahastigheden.

Du kan ganske hurtigt og let undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgsundersøgelsen.

Se også: Laveste priser på mobiltelefoni