CBB fordobler mængden af data uden at hæve prisen

CBB hopper nu også med på trenden med at fordoble mængden af data i selskabets abonnementer henover sommeren uden at hæve prisen. 

CBB fordobler mængden af data uden at hæve prisen

Trods temperaturer omkring de 10 grader, så ved man, at sommeren er lige om hjørnet, når teleselskaberne tilbyder dobbelt op på data uden at hæve prisen. De sidste par år har det i hvert fald været kutyme for flere teleselskaber at fordoble mængden af data i deres abonnementer uden at hæve prisen, når sommeren kommer tæt på. Oister har netop gjort det og nu kommer turen så også til CBB Mobil.

CBB Mobil dobler op på data i de abonnementer, man kan købe nu og også abonnementer, som kunderne allerede har, frem til og med den 31. august. Det betyder altså, at uanset abonnement, nyt som gammelt, så får man dobbelt op på data.

Herunder kan du se, hvor meget data du får for pengene som kunde hos CBB Mobil frem til og med 31. august. Efter den 31. august halveres datamængden. Det skal også noteres, at der ikke dobles op på EU-data – det gælder kun den data, der kan bruges i Danmark.

Se også: Find mobilabonnementer med meget data

Dobbelt op på data hos CBB

6 timer og 12 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

Fri tale og 30 GB data
Pris: 99 kroner om måneden

Fri tale og 110 GB data
Pris: 119 kroner om måneden

Fri tale og 100 GB data + musiktjenesten Tidal
Pris: 159 kroner om måneden

Sammenlign priser på abonnementer hos CBB Mobil

Mobilabonnementer med dobbelt op på data

Som nævnt i indledningen tilbyder Oister også dobbelt op på data henover sommeren, også frem til og med 31. august. Derudover kan vi forvente, at også teleselskaber som dukaTale, 3, Telenor, YouSee og Telmore hopper med på vognen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer