Call me World: Billigt mobilabonnement til hele verden

Call me introducerer nyt World-mobilabonnement med tale og data i 46 lande, heriblandt Thailand, Tyrkiet og USA. Se pris på rejseabonnementet.

Call me World: Billigt mobilabonnement til hele verden

Rejser du meget i løbet af året eller skal du ud af rejse, bør du nok tage et kig på dette nye mobilabonnement fra Call me. Til en lav månedlig pris får du med Call me World tale- og dataroaming i 46 lande.

Se også: Guides, tips og råd til mobilabonnementet

Tale og data i Thailand, Tyrkiet og USA

Skal du ud at rejse til Thailand, Tyrkiet, USA eller Europa skal du sikre sig, at dit mobilabonnement er forberedt til rejsen. Er det ikke det, kan det blive en meget dyr affære.

Et nyt bud på et mobilabonnement, der er skræddersyet til den rejselystne er Call me’s nye World-mobilabonnement.

I den nye World-mobilabonnement får man nemlig tale og data til Thailand, Tyrkiet og USA samt Europa – i alt kan det bruges i 46 lande.

Inkluderet er fri tale og 25 GB data, der kan bruges i udlandet. Abonnementet kan selvfølgelig også bruges i Danmark, hvor man får fri tale og 80 GB data. Derudover får man fri tale og fri sms/mms i Norden, Baltikum samt Schweiz, Færøerne og Storbritannien.

Mobilabonnementet koster 179 kroner per måned. Der er ingen binding og oprettelse er gratis.

Se Call me World-mobilabonnement her

Alternativ til Call me World

Er der andre mobilabonnementer, der inkluderer roaming i lande Thailand, Tyrkiet og USA? Ja, et alternativ er World-abonnementet fra duka.

Hos duka får man taletid og data, der kan bruges i USA, Tyrkiet, Thailand og Canada. Der er inkluderet fri tale og 30 GB roamingdata. Til brug i Danmark er der fri tale og 80 GB data.

Abonnementet hos duka koster 189 kroner per måned.

Se rejseabonnementet hos duka her

Det er altså 10 kroner dyrere end Call me’s World-mobilabonnement, men der er til gengæld 5 GB mere data til brug i udlandet.

Hos Call me får man dertil tjenesten Podimo Podcasts gratis i hele 2024.