Call Me: Halv pris på alle mobilabonnementer resten af 2023

Call Me byder alle nye mobilkunder velkommen med halv pris på mobilabonnementer i resten af året. Se Call Mes abonnementer og tilbudspriser.

Call Me: Halv pris på alle mobilabonnementer resten af 2023

Call Me er nu klar med et nyt tilbud på flere af deres mobilabonnementer, som burde kunne friste de fleste med en mobiltelefon. Vi tager her et kig på de seneste tilbud fra Call Me.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

59 kroner per måned resten af 2023

Der er lige nu rigtig gode tilbud at finde på mobilabonnementer hos lavprisselskabet Call Me resten af 2023. Som et plaster på såret på en overstået sommerferie, kan man lige nu spare nogle penge på mobiltelefoni.

Faktisk er Call Me så gavmilde, at de giver mobilabonnementerne til halv pris resten af året. Man kan altså betale ned til 59 kroner om måneden det meste af august, september, oktober, november og december.

Her er mobilabonnementerne fra Call Me på tilbud:

  • Fri tale og 50 GB: 59 kroner resten af året. Derefter 119 kroner.
  • Fri tale og 80 GB: 64 kroner resten af året. Derefter 129 kroner.
  • Fri tale og 200 GB: 69 kroner resten af året. Derefter 139 kroner.
  • Fri tale og fri data: 99 kroner resten af året. Derefter 199 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Call Me

Der er ingen binding på disse mobilabonnementer hos Call Me, så kan man benytte tilbuddet og flytte til et nyt mobilselskab eller forblive kunde.

Udover den store besparelse på mobilabonnementerne giver Call Me også streamingtjenesten C More gratis med resten af 2023.

Ikke tilbud på alle mobilabonnementer

Man skal dog lige være opmærksom på, at det ikke er alle mobilabonnementer, Call Me har tilbud på. Der står nemlig “1/2 pris på alle mobilabonnementer resten af 2023”, men læser man lige det med småt, står der dertil “gælder mobilabonnementer med en normalpris på min. 119 kroner per måned”.

Call Me tilbyder udover de fire ovenstående mobilabonnementer også tre billigere, hvor priserne starter ved kun 29 kroner.

Det er det forbrugsafregnede mobilabonnement, hvor der ikke er inkluderet taletid og data til minimum 29 kroner per måned samt børneabonnementerne til 49 og 89 kroner med henholdvis 2 timers tale og 2 GB samt 7 timers tale og 7 GB data. Dem er der altså ikke halv pris på.

Se også: Guides til billigere mobiltelefoni