Brugte iPhones burde være kæmpe hit

Skal du købe en ny eller brugt iPhone 13 eller 14? Der er mange penge at spare ved at købe den brugt - og det er samtidig mere miljøvenligt.

Brugte iPhones burde være kæmpe hit

At købe en brugt mobiltelefon burde være langt mere populært, end det er nu. Der er nemlig flere fordele ved at købe brugt – den største fordel er de tusindvis af kroner man kan spare.

Se også: Bedste pris på brugt iPhone 14 finder du hos Swappie

Spar flere tusind kroner på iPhone 13 og 14

Vi anbefaler altid, at man ikke køber den nyeste iPhone, men i stedet går efter sidste års model. Der er nemlig mange penge at spare, og forskellen på nyeste og sidste års model er meget lille.

Derfor er det lige nu oplagt at gå efter enten iPhone 13 eller iPhone 14, hvis du er på jagt efter en iPhone.

iPhone 13 blev lanceret med en pris fra 6.999 kroner og koster nu fra cirka 4.999 kroner. Den er altså faldet op til 2.000 kroner i pris. Skal man derimod have den nyeste iPhone 15 starter prisen ved 6.599 kroner – der er altså hele 1.600 kroner sparet ved blot at købe den ældre iPhone.

Men det kan gøres meget billigere endnu. Man kan nemlig vælge at købe en brugt iPhone 13 eller 14, hvor man kan spare helt op til 50 procent.

Der er endnu flere penge at spare, hvis man køber en tidligere iPhone. Jo ældre en iPhone du køber, desto større er besparelsen.

Ikke nok med at du sparer mange penge, passer du samtidig også på miljøet, når du køber brugt – og det er værd at have med i overvejelserne.

Se også: Bedste pris på brugt iPhone 13 finder du her

Pas på, når du køber brugt

Der er flere måder at købe brugt på og man kan let komme galt af sted. Problemerne opstår, når man handler privat. Derfor er det vores anbefaling, at man altid køber brugt iPhone, eller Android-mobiltelefon, hos en professionel forhandler.

Køber man hos en forhandler, er det som at købe en helt ny iPhone. Det betyder, at man trygt kan købe en brugt iPhone og spare de mange penge, og samtidig få de fordele, som forhandleren giver med.

Køber man en brugt iPhone hos en professionel forhandler, får man blandt andet to års reklamationsret/garanti, 14 dages returret og en sikkerhed for, at batteriet ikke er slidt helt op. De fleste forhandlere giver en minimums kapacitet på batteriet. Hos nogle forhandlere kan man for et mindre ekstrabeløb endda vælge, at få sat et helt nyt batteri i.

Et bud på en professionel forhandler er Swappie, som vi varmt kan anbefale. Se Swappies priser på brugte iPhones her.

Se også: Test af iPhones