BREAKING: Apple har købt Samsung!

Hold fast. Nu skælver selv rejepillerne ved Glyngøre og det globale aktiemarked - Apple har nemlig købt Samsung Mobile Division for et 3-cifret milliard beløb! "Det var et defensivt opkøb lyder det i en pressemeddelelse fra Apple", og aktiemarkedet var ikke sene til at præmiere opkøbet. Apple aktien er her til morgen steget med 2,4 procent - Apple ejer nu tre ud af fire smartphones i den vestlige verden!

BREAKING: Apple har købt Samsung!

 

Apple har længe været den førende mobilproducent i verden. At Apple har følt sig truet af Samsung lander her til morgen blandt mange internationale eksperter, som årtiets største bombe.

Allerede nu spekuleres der i, om opkøbet kan skyldes den verserende retssag mellem Samsung og Apple, som Apple i følge Betting365.com, stod til at tabe med klar margin. Et sådan tab ville have kostet Apple rigtig mange milliarder US Dollars – Det kan godt være Apple har sparet skindet på næsen, men de danske mobilkunder må betale gildet!

 

Se også: Tjek priser på mobilabonnement i Danmark

 

Samsung telefonerne trækkes ud af Danmark

I følge TDC vil opkøbet betyde, at Apple nu trækker samtlige Samsung telefoner ud af det danske marked og derefter fordobler prisen på de nyeste iPhones. I hvilken grad TDC og de andre danske teleselskaber vil følge op på Apples prisstigninger og lade de danske, og herboende øst-europæiske mobilkunder sluge kamelen er endnu meget uvist.

 

Telia vil kun sælge Sony telefoner

Telia har dog i en pressemeddelelse her til morgen varslet, at de herefter kun vil sælge Sony telefoner og at de på ingen måde vil lade sig diktere af en udenlandsk æble-avler med storhedsvanvid. “Vi er glade så længe telefonerne bare ringer og samtalerne glider” lyder det fra Telias underdirektør, Hans Linbeck Paulsen.

 

Vi følger op med mere til historien!