Bland-selv op til 6 streamingtjenester for kun 100 kroner

CBB giver nu mulighed for at teste en lang række forskellige streamingtjenester til en rigtig skarp pris - lige fra serier og musik til lydbøger og podcast.

Bland-selv op til 6 streamingtjenester for kun 100 kroner

Streamingtjenester bliver dyrere og dyrere – det er et faktum. Tjenester som for eksempel Disney+ lagde fra land til en lav pris, men de lave priser har været på lånt tid og generelt skal man være indstillet på at skulle finde 99 kroner eller mere op af lommen hver måned for en streamingtjeneste.

Derfor plukker man ikke bare længere streamingtjenester ned fra højre og venstre – de vælges nu mere med omhu.

Se også: De bedste telefoner til streaming

Prøv en masse streamingtjenester til uhyre lav pris

Her kommer et tilbud som det, CBB disker op med, på et tørt sted. CBB MIX er lavprisselskabets forholdsvis nye tilbud, hvor man kan tilkøbe streamingtjenester efter eget valg – ud fra det udbud, CBB tilbyder – med rabat.

Lige nu kan man faktisk prøve ALLE selskabets udbudte tjenester for kun 100 kroner i en måned. Det kræver blot, at man har et CBB-abonnement til minimum 99 kroner.

Se også: Teleselskaber med underholdning

Viaplay, HBO, TV2 Play, Mofibo, Podimo og Tidal

De tjenester, man kan teste af i en måned, er Viaplay Film & Serier, HBO Max (film og serier), TV 2 Play (nyheder og underholdning), Mofibo (e-bøger og lydbøger), Podimo (podcasts og lydbøger) og TIDAL (musikstreaming).

Man skal som minimum vælge to tjenester, men tilbuddet lægger op til, at man prøver alle – det vil da også være dumt andet, når muligheden nu byder sig.

Mange streamingtjenester blev sat i søen til lave priser, nogen helt ned til 49 kroner – men den slags priser har naturligvis vist sig at være en stakket frist og i dag kan man let slippe 99 kroner eller mere for en streamingtjeneste.

Derfor er det dejligt med en mulighed som denne, hvor man med CBB MIX kan afprøve nogle streamingtjenester til en lav pris.

Kort om de forskellige streamingtjenester

TIDAL er en rost musiktjeneste med millioner af sange i kataloget og en rigtig god brugerflade.

Podimo er en dansk platform der udvikler eksklusive podcasts og tilbyder en enkel, intuitiv og flot brugerflade til at finde lige netop dén podcast, du er ude efter – de har noget inden for alle genrer, og de har tilmed tusindvis af lydbøger.

Mofibo er efterhånden blevet synonym med lydbøger på farten og de tilbyder tusindvis af både danske og udenlandske titler.

TV 2 Play og Viaplay har særligt fokus på dansk og nordisk produceret indhold, men tilbyder også udenlandske serier og film. HBO Max giver dig Blockbuster film fra Warner Brothers,  tv-serier af højeste kvalitet som House of the Dragon og Succession samt klassikere som Venner, Sex and the City mf.

Se også: Sammenlign priser på alle abonnementer