Black Friday tilbud på mobilabonnementer hos Oister

Oister tager Black Friday glæderne på forskud og kører allerede nu med Black Friday tilbud på mobilabonnementer og de har også tilbud på mobilt bredbånd.

Black Friday tilbud på mobilabonnementer hos Oister

Der var en gang, hvor Black Friday kun var den ene fredag lige efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Så blev tilbudsdagen udvidet til også at omfatte weekenden og nu tager i hvert fald Oister skridtet længere ud og er allerede nu klar med Black Friday – eller Black Week som de kalder det – tilbud.

Det overrasker ikke, at det er Oister, der er blandt de første danske teleselskaber til at tyvstarte den store tilbudsdag Black Friday allerede flere dage før den officielle dag. Black Friday falder altid fredagen efter Thanksgivining og i år er tilbudsdagen den 23. november. Men allerede nu kan man altså tage hul på de første besparelser, hvis man slår et smut ind forbi lavprisselskabet Oister.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Oister

 

Black Friday tilbud hos Oister

Mobilabonnement

#1 
20 timer tale + 40 data
Indeholder 4 timers Tale, fri sms/mms og 2 GB data (tale, sms, mms og 4 GB kan bruges i EU)
Netværk: 3
Pris: 99 kroner om måneden.

#2 
Fri tale + Fri data
Indeholder Fri tale, fri sms/mms og 1.000 GB data (tale, sms, mms og 5 GB kan bruges i EU)
Netværk: 3
Pris: 129 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

 

Mobilbredbånd

#1 
60 data
Indeholder 60 GB data
Netværk: 3
Pris: 99 kroner om måneden.

#2
400 data
Indeholder 400 GB data
Netværk: 3
Pris: 199 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

 

Flere Black Friday tilbud hos de danske teleselskaber

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med de nyeste og bedste tilbud hos de danske teleselskaber og formentlig kommer der de kommende dage op til Black Friday den 23. november flere tilbud fra de danske teleselskaber. Dem kan du læse mere om her på telepristjek.dk.

Det er altid en god idé at undersøge priser og tilbud hos teleselskaberne, når man køber ny mobiltelefon, for ofte tilbyder de store rabatter på telefoner, når man køber dem sammen med et abonnement. Godt nok kan abonnementet vise sig at være et lidt dyrt et, men samlet set kan du ofte spare langt over 1.000 kroner alligevel fremfor at købe telefonen uden abonnement. Du kan altid opsige dit abonnement med en måneds varsel – dog skal du være opmærksom på, om du binder dig for én måned eller seks måneder, når du køber mobiltelefon med abonnement. Det varierer fra selskab til selskab.

Se også: Sammenlign priser på mobilpakker