Black Friday tilbud på Apple Watch – se tilbudspriser

Vil du gerne have et Apple Watch er nu et godt tidspunkt. Få overblik over de bedste Black Friday tilbud, rabatter og nedsatte priser på Apple Watch.

Black Friday tilbud på Apple Watch – se tilbudspriser

Har du længe gået og sukket efter et Apple Watch, har du nu mulighed for at få et til en nedsat pris. I forbindelse med Black Friday er flere modeller af Apple Watch på tilbud. I denne artikel fremhæver vi de bedste af dem.

En Apple Watch er en fremragende gadget, som man hurtigt bliver glad for at have på håndleddet. Apple Watch kan mange ting, ud over at vise dig klokken. Apple Watch er et godt valg, hvis du går op i træning og sundhed, hvor uret med indbygget GPS og sensorer kan guide i din træning, hjælpe dig til bedre søvn og meget mere.

Derudover kan man på et Apple Watch lade sig slippe mobiltelefonen. På uret får du nemlig de vigtigste notifikationer, du kan besvare dem og foretage telefonopkald direkte fra uret. Der er mange flere funktioner i Apple Watch, som gør det til en af de fedeste gadgets på markedet. Herunder kan du se de bedste Black Friday rabatter på Apple Watch i forskellige modeller.

Laveste pris på Apple Watch

Apple Watch SE (2020)

På tilbud er Apple Watch SE fra 2020. Uret blev lanceret med en vejledende pris på 2.299 kroner, men er nu under 2.000 kroner for den store 44 mm variant. Her får du et Apple Watch, der har alle de vigtigste funktioner og til en god pris. Apple Watch SE kommer i to størrelser, 40 og 44 mm. Se de laveste priser i forbindelse med Black Friday på begge modeller herunder.

Se laveste pris på Apple Watch SE 2020 i 40 mm

Se laveste pris på Apple Watch SE 2020 i 44 mm

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 er sidste års model, hvor man får en større skærm, bedre ydeevne og always-on skærm. Det er et af de nyere Apple Watches og kommer med mange gode og avancerede funktioner. Et eksempel er EKG og andre sundhedsfunktioner. Apple Watch Series 7 kommer også i to størrelser og kan nu købes til laveste pris nogensinde på 2.699 kroner for det lille og 2.999 kroner for det store..

Se laveste pris på Apple Watch Series 7 i 41 mm

Se laveste pris på Apple Watch Series 7 i 45 mm

Undgå Apple Watch Series 3

Det er fristende at nuppe et Apple Watch Series 3, der er Apples billigste smartwatch lige nu. Men det vil vi altså anbefale, at man holder sig fra. Uret er efterhånden så gammelt, at det er både langsomt, mangler mange funktioner, har ringe batteritid og ikke bliver opdateret yderligere. Så brug lidt mere og springer over Apple Watch Series 3.

Se også: Test af smartwatches