Black Friday 2019 tilbud på iPhone – find rabatter

Den 29. november er der Black Friday, hvor du kan finde gode tilbud på iPhone - se guide til teleselskaber, der vil sælge iPhone med rabat på Black Fridayy.

Black Friday 2019 tilbud på iPhone – find rabatter

Den 29. november er der Black Friday – årets helt store udsalgsdag på stort og småt. Også teleselskaberne afholder Black Friday salg på mobilabonnementer og telefoner og særligt iPhone vil mange købelystne danskere nok holde et ekstra vågent øje med. Find de bedste Black Friday tilbud på iPhone.

Flere og flere råber æh-bæh-buh og vender tommelfingeren ned, når man taler om Black Friday – det er endnu en alt for kommercialiseret forbrugsorienteret amerikansk tradition, som verden ville være bedre foruden. Der er vel noget om snakken – det er i hvert fald årets helt store udsalgsdag med tilbud på praktisk talt hvad som helst og der er sikkert mange der køber noget, som de måske ikke har behov for. Men det kan også være en fin mulighed for dem, der måske ikke har råd til at købe et dyrt produkt, til rent faktisk at få fingre i det uden at smadre månedsbudgettet helt.

Husk også på: Jo flere, der siger nej til at gøre et godt køb på Black Friday, desto større sandsynlighed er der for, at du får mulighed for at købe lige netop det produkt, du er ude efter. For eksempel en iPhone. iPhone er notorisk et dyrt produkt og stadig den dyreste mainstream-mobil på markedet. På Black Friday kan du dog være heldig at finde et tilpas godt tilbud på iPhone til, at du synes du kan slå til – både i webshops og hos teleselskaberne.

Se også: Tilbud på iPhone

 

Black Friday tilbud på iPhone

Sidste år kunne man finde Black Friday tilbud på iPhone hos de fleste danske teleselskaber og det vil man også kunne i år. Man skal ikke forvente, at der kommer tilbud på de nyeste telefoner fra 11-serien – der er størst sandsynlighed for, at man kan gøre et godt køb på nogle af de lidt ældre telefoner.

Det plejer i hvert fald at være sådan, at teleselskaberne og webshoppene benytter Black Friday til at få rydde lidt op på lageret af de ældre modeller. Det er ikke urimeligt at forvente rabat på op mod 2.000 kroner på en af de lidt ældre modeller, så måske du kan finde iPhone 8 eller iPhone X til en ekstra skarp pris den 29. november – og på dagene op til og efter. Det er nemlig sådan, at Black Friday flere steder er blevet til Black Week.

Selvom Black Friday kører over flere dage, så skal du formentlig stadig være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil gøre det kup på iPhone – tilbudslageret er ikke ubegrænset.

 

 Teleselskaber med Black Friday tilbud på iPhone

Herunder kan du se links til teleselskaber, der med stor sandsynlighed får Black Friday tilbud på iPhone.

 

Billigere alternativer til iPhone

Husk på, at selvom du kan finde en iPhone på tilbud på Black Friday den 29. november, så kan det stadig være billigere at købe en god Android-mobil året rundt. Der vil også være tilbud på Android-telefoner på Black Friday i år, så det er en mulighed for at bruge endnu færre penge på en god mobil.

Særligt Huawei har i forvejen lave priser på high end mobiler, men du kan også finde rigtig gode telefoner fra Samsung, Sony, Motorola og Nokia, der prismæssigt ligger langt under iPhone.

Se også: Sammenlign priser på smartphones