Billigt taletidskort – sammenlign priser

Har du lille mobilbrug, kan taletidskort være den rette og billigste løsning. Vi guider til fordele og ulemper samt til teleselskaber, der sælger taletidskort.

Billigt taletidskort – sammenlign priser
Taletidskort er stadig aktuelt for en del mobilbrugere, der af den ene eller anden grund ikke vil binde sig til et teleselskab. Der er fordele og ulemper ved taletidskort – dem gennemgår vi her og lister de teleselskaber, der stadig sælger taletidskort.

Hvad er et taletidskort og hvor kan det købes?

Taletidskortet er som et almindelig SIM-kort, du sætter i telefonen og så er du i gang. Taletidskort kan købes hos mange fysiske butikker, hvilket er smart, da man så får det med sig det samme. Det kan typisk købes i supermarkeder, kiosker og elektronikbutikker og det kan også købes online.

Denne type kort fungerer ved, at man betaler for sit reelle forbrug og ikke for en fast mængde tale, sms, mms og data, som man så kan bruge løs af.

Hvorfor kan det være smart at vælge taletidskort?

I dag har de fleste mobilbrugere en mobilpakke med en bestemt mængde tale og data (SMS og MMS er der frit forbrug af i alle mobilpakker i dag). Mange har dog et abonnement, de ikke er i nærheden af at bruge indholdet af og derfor reelt betaler for meget for det. Med et taletidskort betaler du for dit forbrug og ikke fast hver måned for en bestemt mængde indhold.

Har du på den anden side valgt et mobilabonnement med for lidt tale og data, risikerer du at betale dyrt for ekstra forbrug til måneden er omme. Den risiko løber du heller ikke med et taletidskort.

Se også: Find priser på populære mobilabonnementer

Hvorfor kan det være dumt?

Selvom denne type for mobiltelefoni kan give tryghed for ens forbrug, så skal man være opmærksom på, at man betaler en forholdsvis høj minutpris og datapris.

Det kan være rigtig smart rent økonomisk, hvis dit forbrug er lille, men man skal ikke tale eller være meget på nettet med sin mobil, inden det bliver en dyr løsning. Et taletidskort er også begrænset til kun at kunne bruges i Danmark.

Se også: Hvor finder man de billigste mobilabonnementer?

Teleselskaber med taletidskort?

Herunder finder du en oversigt til teleselskaber, der tilbyder taletidskort. Du kan se minutprisen, pris per sms og mms samt hvad det koster at bruge data.

Oister

Pris: 19 kroner /md.
Tale: 40 øre per minut
SMS: 10 øre pr. sms
MMS: 1 krone per MMS
Data: 2,26 øre per MB

Se aktuelle tilbud her

CBB Basis

Pris: 19 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 14 øre pr. sms
MMS: 99 øre per MMS
Data: 99 øre per MB

Se aktuelle tilbud her

Telmore Basis

Pris: 0 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 18 øre pr. sms
MMS: 1,30 kroner
Data: 9,90 kr. pr. dag ved brug af mere end 10 KB data. Maks. forbrug 100 MB / dag

Se aktuelle tilbud her

Greentel

Pris: 29 kroner /md.
Tale: 48 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
MMS: 1 krone per MMS
Data: 1 kr. per MB

Se aktuelle tilbud her

Call me

Pris: 29 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 20 øre pr. sms
MMS: 1,99 kroner per MMS
Data: 1 kr. per MB

Se aktuelle tilbud her

OK Mobil Basis

Pris: 10 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
Data: 49 øre per MB

Se aktuelle tilbud her

Se også: Sammenlign priser på mobilpakker